Χριστογεώργος: «Προετοιμαζόμουν καιρό για το ντεμπούτο μου»

Ο νεαρός τερματοφύλακας μίλησε για τα συναισθήματα του για την πρώτη εμφάνιση του με τον Παναθηναϊκό.

Σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι, ο Νίκος Χριστογεώργος ήταν ένα από τα κεντρικά πρόσωπα. Ο 20χρονος γκολκίπερ κατέγραψε την πρώτη επαγγελματική συμμετοχή του με τον Παναθηναϊκό και είναι φυσιολογικό να αισθάνεται ιδιαίτερα. Ο ίδιος αποκάλυψε πως είχε ενημερωθεί ότι θα παίξει, αλλά ένιωθε έτοιμος για αυτό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Χριστογεώργου στην κάμερα της NOVA:

Για το ντεμπούτο του: “Ήταν κάτι για το οποίο προετοιμαζόμουν καιρό. Είχα ενημερωθεί μέσα στην εβδομάδα ότι θα έκανα το ντεμπούτο μου και το είχα πάρει απόφαση. Οι ευκαιρίες που θα έχει κάποιος είναι λίγες, οπότε σίγουρα δε χρειάζεται άγχος για να πετύχεις”.

Για τον Δώνη και τον Μαλιαρίτση: “Με έχει βοηθήσει πάρα πολύ και ο κύριος Μαλιαρίτσης και ο κύριος Δώνης που με εμπιστεύεται. Ευτυχώς αγωνιζόμουν όλο αυτό το διάστημα με την ομάδα Κ19 και είχα παιχνίδια στα πόδια μου. Τώρα γίνεται η μετάβαση στην αντρική ομάδα και ευτυχώς πήγαν όλα καλά στο ντεμπούτο”.

Για την ηλικία στην οποία ντεμπουτάρισε: “Ισχύει αλλά για να πω την αλήθεια μέσα στον τελευταίο χρόνο το ένιωθα ότι θα κάνω το ντεμπούτο μου. Το περίμενα πως και πως. Είχα πίστη σε μένα αλλά και μου δόθηκε η ευκαιρία να προπονούμαι με την πρώτη ομάδα και όπως κάθε παιδί έτσι κι εγώ διεκδίκησα τη συμμετοχή μου”.

Αν είναι έτοιμος για σταθερή παρουσία στις αποστολές της ομάδας: “Εννοείται ότι είμαι έτοιμος και το περιμένω πως και πως”.

Αν νιώθει βάρος όταν αγωνίζεται με την πρώτη ομάδα: “Περισσότερο χαρά παρά βάρος νιώθω και προσπαθώ να το διασκεδάζω”.

Πως βίωσε το παιχνίδι με τον Άρη: “Ήταν όπως όλα τα παιχνίδια που έχω παίξει. Το είδα σαν προπόνηση, αλλά δεν είχα και μεγάλη πίεση”.

Για τον έφυγε το άγχος από τους “πράσινους” με αυτή τη νίκη: “Δεν θα έλεγα ότι είχαμε αγχωθεί, αλλά τη θέλαμε τη νίκη”.

Για το πως είναι να αγωνίζεται στην πρώτη ομάδα με τόσα παιδιά από την Κ19: “Και με τους μεγάλους νιώθουμε οικεία γιατί είμαστε κάθε μέρα μαζί στις προπονήσεις, αλλά σίγουρα αισθάνεσαι πιο άνετα όταν έχεις κι άλλα παιδιά που είναι στην ίδια ηλικία και κάνουμε μαζί ντεμπούτο”.

Για τα μελλοντικά του όνειρα: “Δεν μπορώ να πω, δε θέλω κιόλας. Όνειρα είναι και μακάρι να πραγματοποιηθούν”.

Για το πρότυπό του: “Ο Φαν Ντερ Σάαρ. Βέβαια είναι δύσκολο να ξεχωρίσεις ένα μόνο τερματοφύλακα. Ο καθένας έχει διαφορετικά προτερήματα”.

Σχόλια