Χαιρέτησε τους προπονητές στον Παναθηναϊκό ο Ελευθεριάδης – Χειρουργήθηκε ο Τριανταφυλλόπουλος

Την Παρασκευή ο Θόδωρος Ελευθεριάδης βρέθηκε για τελευταία φορά στο “Γ. Καλαφάτης” και χαιρέτησε τους προπονητές των τμημάτων υποδομής του Παναθηναϊκού.

Στο “Γ. Καλαφάτης” για τελευταία φορά βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής ο Θόδωρος Ελευθεριάδης και μίλησε για τελευταία φορά στους προπονητές των τμημάτων υποδομής του Παναθηναϊκού με τους οποίους συνεργάστηκε τους τελευταίους έξι μήνες.

Ο Ελευθεριάδης επανέλαβε, όπως και στη δήλωση του στην επίσημη ιστοσελίδα της πράσινης ΠΑΕ, πως αποχωρεί για προσωπικούς λόγους από τον Παναθηναϊκό και δεν είχε κανένα παράπονο ενώ στάθηκε και στην κατάσταση που επικρατεί στο τριφύλλι το τελευταίο διάστημα.

Αναφορικά με τον αντικαταστάτη του, αναμένεται να υπάρξει είτε με το κενό να καλύπτεται εκ των έσω είτε με τον Τάκη Φύσσα να ψάχνει να βρει κάποιον άλλον για να πάρει τη θέση του. Αυτό όμως θα φανεί το επόμενο διάστημα και χωρίς να γίνουν βιαστικές κινήσεις.

Χειρουργήθηκε ο Τριανταφυλλόπουλος

Εν τω μεταξύ την Παρασκευή πέρασε την πόρτα του χειρουργείου ο Αλέξανδρος Τριανταφυλλόπουλος, καθώς υποβλήθηκε σε αποκατάσταση της ρήξης χιαστού που υπέστη για δεύτερη φορά μέσα σε οκτώ μήνες.

Ο 20χρονος αμυντικός αναμένεται να πάρει εξιτήριο τις επόμενες μέρες και άμεσα να ξεκινήσει και πάλι τον μακρύ δρόμο της αποκατάστασης για την επιστροφή του στον αγωνιστικό χώρο.

Από sport24.gr Πέτρος Παπαμακάριος

Σχόλια