Επιτυχημένο το Camp για τερματοφύλακες, στη Λεμεσό, με συμμετοχή της Athens Goalkeepers Academy από Ελλάδα! [VIDEO]

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το καλοκαιρινό καμπ για τερματοφύλακες, στη Λεμεσό της Κύπρου, που διοργάνωσε η Cyprus Goalkeepers School στις σύγχρονές εγκαταστάσεις του αθλητικού κέντρου Καρανικόλα.

Στο καμπ που είχε διάρκεια σχεδόν ένα μήνα (01/06-27/06/2015), συμμετείχαν 35 επίδοξοι τερματοφύλακες, προπονητές και γυμναστές, και κατά το οποίο άπαντες μυήθηκαν στα μυστικά της θέσης “1”.
Αξιοσημείωτη η συμμετοχή της Athens Goalkeepers Academy (AGA) με επικεφαλής τον υπεύθυνο της σχολής και προπονητή τερματοφυλάκων, Χρήστο Λάμπρου. Ο κ. Λάμπρου με τον βοηθό του κ. Νίκο Κατσικώστα, δίδαξαν τη φιλοσοφία της θέσης, στους ταλαντούχους αθλητές των κυπριακών συλλόγων.

Η συμμετοχή της AGA στο άρτια οργανωμένο καμπ, ήταν καταλυτική για τους ανθρώπους και τους αθλητές της CGS, καθώς παρουσιάστηκαν λεπτομερείς μέθοδοι τεχνικής της θέση του τερματοφύλακα, μέσω επιστημονικής προσέγγισης σε θεωρητικό και πρακτικό επίπεδο, που εμπλούτισε με επιπλέον γνώση και εμπειρία τους Κύπριους, στη βελτίωση της προπόνησης καθώς και της προετοιμασίας του σύγχρονου γκολκίπερ.

Επίσης, θετική ήταν η παρουσία του προπονητή τερματοφυλάκων της Εθνικής Ελπίδων Κύπρου, Ανδρέα Λουγκρίδη, του γκολκίπερ της Ομόνοιας και της Εθνικής Κύπρου, Κωνσταντίνου Παναγή, αλλά και της τερματοφύλακα της Εθνικής ομάδας Κύπρου γυναικών, Μανταλένα Χρίστου, που βρέθηκαν στην απονομή των αθλητών, και έδωσαν χρήσιμες συμβουλές στους συμμετέχοντες.

Το μεγάλης διάρκειας καμπ, ολοκληρώθηκε με τη βράβευση των αθλητών και των προπονητών, αλλά και της AGA, με τον υπεύθυνο της σχολής Χρήστο Λάμπρου, να τιμάται από τους ανθρώπους της κυπριακής σχολής για τη συμμετοχή και την προσφορά του στη διοργάνωση.

Το επόμενο ραντεβού έχει δοθεί πλέον σε αθηναϊκό έδαφος, στο 3o Pro Training Goalkeeper Session Summer 2015 που διοργανώνει η AGA και θα διεξαχθεί από τις 13-31/07 στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά, στην Αθήνα.

{youtube}Zdevsl09u9g{/youtube}

Τμήμα Ειδήσεων football-academies.gr

Σχόλια