«Bundesliga Try out – ID Camp», Λεμεσός Κύπρου (5 έως 8 Ιουλίου 2018)

Δοκιμαστικό επιλογής ποδοσφαιριστών για την Γερμανία, από E.S.F.A. και Schächter Management, στη Λεμεσό της Κύπρου.

Μετά την κορυφαία διοργάνωση των δοκιμαστικών στη Θεσσαλονίκη, από την Euro Sports Football Activities (E.S.F.A.), η οποία διοργάνωση ανακηρύχθηκε από τα γερμανικά ΜΜΕ ως μια από τις τρεις καλύτερες διοργανώσεις της Ευρώπης, η  εταιρεία, ανακοίνωσε ότι τα για πρώτη φορά θα διεξαχθούν δοκιμαστικά στην Κύπρο, στην όμορφη Λεμεσό.

Κατόπιν των επιτυχημένων αποτελεσμάτων των Αθλητών της Κύπρου στον Ελλαδικό χώρο (σε προηγούμενα δοκιμαστικά της E.S.F.A.)  από τους George Christodoulou, Stilianos Andreou  της ακαδημίας  Top_11 FOOTBALL ACADEMY καθώς και του Marinos Constantinou, οι οποίοι είδη δοκιμάστηκαν από μεγάλες ομάδες της Bundesliga στην Γερμανία (και υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρων γι αυτούς), άλλος ένας αθλητής, ο Chariton Psaltis ταξιδεύει από τις 02 έως 08/05/2018 στην Γερμανία σε μεγάλα Club της Bundesliga προκειμένου να δοκιμαστεί! Κάτι τέτοιο δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητο από την ESFA!!!

Έτσι λοιπόν, κατόπιν της επιτακτικής ανάγκης και της σύμπνοιας ιδεών των συνεργατών  της E.S.F.A. και της Schächter Management GmpH, η εταιρεία γνωστοποιεί, τη διοργάνωση και τη διεξαγωγή του πρώτου δοκιμαστικού ‘’Bundesliga Try outID Camp’’με την παρουσία των:

 • Schächter Management GmpH – Sebastian Schächter
 • SpVgg Greuther Fürth – Jürgen Lattacher – U11 Head coach and Coordinator U9-U12
 • Stuttgarter Kickers – Mike Raidt: Head Coach U9 – and Coordinator U10-U15
 • FK 03 Pirmasens – Uwe Scharbach: Head Coach U17
 • Alexander Kotz Schächter Management & Mainz 05 International Scouting GK Coach
 • FSV Mainz 05
 • Jozef Wandzik – GK Head Coach Euro Sports Football Activities (E.S.F.A.) Balkan -Greece & Cyprus
 • George Kakousios Global Technical Director – Euro Sports Football Activities (E.S.F.A.) Balkan Greece & Cyprus
 • Dimitris Dais – Head Coach Euro Sports Football Activities (E.S.F.A.) Balkan – Greece & Cyprus

Πρόκειται για το μεγαλύτερο Γερμανικό Try Out – ID Camp που έχει διεξαχθεί ποτέ στη Κύπρο και ένα από τα μεγαλύτερα Individual Scouting της Ευρώπης, που αποσκοπεί στην προεπιλογή παικτών για λογαριασμό μεγάλων Γερμανικών ομάδων της «Bundesliga», αλλά και ταυτόχρονα για άλλες Ευρωπαϊκές ομάδες, του δικτύου της E.S.F.A.

Το  ID Camp-Try Out θα λάβει χώρα στις Αθλητικές εγκαταστάσεις του YS Stadium, περιοχή Αγ. Αθανάσιος – Λεμεσός, από την Πέμπτη  05 Ιουλίου έως και την Κυριακή 08 Ιουλίου 2018.

Sebastian Schächter
Αργύρης Κρεμίτσας, (E.S.F.A. – GEO/Owner)

Στα πλαίσια της διοργάνωσης:

 • Θα γίνει παρουσίαση της Schächter Management GmpH.
 • Θα παρουσιαστεί η μεγάλη συνεργασία της Euro Sports Football Activities με την Schächter Management GmpH με τα μεγαλύτερα πανεπιστήμια της Αμερικής για Soccer and Educationinthe USA Your opportunity to earn a scholarship.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν νεαροί ποδοσφαιριστές, από 7 έως 17 ετών.

Οι ως τώρα διοργανώσεις της ESFA χαρακτηρίζονται από άριστη οργάνωση που αποπνέει πλήρη επαγγελματισμό στο αντικείμενο που πραγματεύεται, αυτό των δοκιμών και της παρακολούθησης νεαρών ποδοσφαιριστών, με σκοπό την «ανίχνευση» νέων ταλέντων.

Σημαντικός αριθμός παιδιών έχουν κάνει έως σήμερα το όνειρό τους πραγματικότητα, μέσω της  E.S.F.A. Ανάδειξη ταλέντων, δοκιμές σε ομάδες της Ευρώπης (στο ηλικιακό τους γκρουπ), συμμετοχή σε Ευρωπαϊκά try out, υπογραφή συμβολαίων νεαρών ποδοσφαιριστών με ευρωπαϊκά κλαμπ, είναι μερικές από τις δράσεις της Euro Sports Football Activities (E.S.F.A.).

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Euro Sports Football Activities:

Ποιοι είμαστε

Η E.S.F.A. (Euro Sports Football Activities) είναι μια εταιρεία που δραστηριοποιείται στον αθλητικό τομέα. Έχει σχέσεις με Επαγγελματικές Ομάδες και με σημαντικούς ανθρώπους του ποδοσφαίρου στην Ευρώπη και παγκοσμίως.

Τα ιδρυτικά μέλη της εταιρείας έχουν διοργανώσει και εκτελέσει επιτυχημένα αθλητικά events για πολλά χρόνια σε όλο τον κόσμο.

Η E.S.F.A. συνεργάζεται με όλες τις ποδοσφαιρικές ακαδημίες στην Ευρώπη και σε όλο τον πλανήτη. Βρίσκεται σε συνεργασία με managers πολλών Ελλήνων και ξένων διεθνών ποδοσφαιριστών. Επίσης, συνεργάζεται με νέους παίκτες σε ακαδημίες νέων και επαγγελματικές ποδοσφαιρικές ομάδες.

Έχει σημαντική εμπειρία στην διοργάνωση και εκτέλεση επιτυχημένων αθλητικών event στο εξωτερικό με την συμμετοχή πολλών και γνωστών ποδοσφαιρικών ομάδων.

ΣΚΟΠΟΣ

– Δημιουργία υψηλού επιπέδου παικτών έτσι ώστε να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του σύγχρονου ποδοσφαίρου
– Ενοποιημένη αγωνιστική φιλοσοφία
– Δημιουργία παικτών με γρήγορη και «έξυπνη» σκέψη και παικτών με ηγετικές ικανότητες
–  Εκπαίδευση παικτών για να ανταποκρίνονται σε καταστάσεις πίεσης
– Εστίαση στη βελτίωση του κάθε παίκτη ξεχωριστά
– Εστίαση στην ευγενή άμιλλα
– Εστίαση στον εκπαιδευτικό ρόλο των προπονητών
– Δημιουργία «δεμένου» οικογενειακού περιβάλλοντος

ΕΦΑΡΜΟΓΗ

– Δέσμευση στις αξίες και τη φιλοσοφία της προπόνησης
– Καθιέρωση εσωτερικών κανόνων για παίκτες-προπονητές-γονείς
– Συνεχής εκπαίδευση προπονητών και στελεχών
– Εφαρμογή του εκπαιδευτικού προγράμματος προσαρμοσμένο ανάλογα με την ηλικία
– Συμμετοχή σε τουρνουά και υψηλού επιπέδου αγώνων
– Συνεχής αξιολόγηση των παικτών
– Στήριξη βοηθητικών επιστημών (εργοφυσιολογία – εργομετρία, ψυχολογία, διατροφή κτλ) και ηλεκτρονικό πρόγραμμα αξιολόγησης.

Από την αρχή διατηρούμε τις υψηλότερες προδιαγραφές

Η E. S. F. A. (Euro Sports Football Activities) επιθυμεί να προσφέρει ευκαιρία για διεθνή καριέρα για παίκτες που συμμετέχουν στις scouting υπηρεσίες του E. S. F. A. (Euro Sports Football Activities).

Για αυτό το λόγο, συνεργαζόμαστε με επαγγελματικές ποδοσφαιρικές ομάδες και πρακτορεία scouting από όλη την Ευρώπη (Αγγλία, Ιταλία, Ισπανία, Ελλάδα, Ολλανδία, Γερμανία, Κύπρο, Γαλλία, κτλ).

Η ανεξάρτητη υπηρεσία scouting μας είναι η μεγαλύτερη και χρησιμοποιείται εκτενώς από επαγγελματικές ποδοσφαιρικές ομάδες.

Προσφέρουμε συνεπείς, αναλυτικές και επαγγελματικές αναφορές για παιχνίδια/παίκτες της επιλογής σας, προτείνοντας μικρής και μεγάλης διάρκειας πακέτα υπηρεσιών, αναλόγως τις ανάγκες της κάθε ομάδας.

Η E. S. F. A. (Euro sports Football Activities) προσφέρει «Residential Soccer Trial Courses» σε ομάδες και άτομα από όλο τον κόσμο.

Ηλικιακά Groups:

Αυτό το tryout είναι για παίκτες από 7 έως 17 χρονών.

Το κάθε Group Θα αποτελείται από 28 ποδοσφαιριστές εκ των οποίων οι τέσσερις θα είναι Τερματοφύλακες!

 • 2001 – 2002   24 players + 4 Gk
 • 2003 – 2004   24 players + 4 Gk
 • 2005 – 2006   24 players + 4 Gk
 • 2007 – 2008   24 players + 4 Gk
 • 2009              24 players + 4 Gk
 • 2010              24 players + 4 Gk
 • 2011              24 players + 4 Gk

 Η προπόνησή αξιολόγησης είναι διαμορφωμένη για τις ανάγκες παικτών ενδιάμεσου και υψηλού επιπέδου (συμπεριλαμβανομένου και των τερματοφυλάκων). Είναι σωματικά απαιτητική και συνιστάται οι παίκτες να είναι σε καλή φυσική κατάσταση. Η προπόνηση είναι ειδικά σχεδιασμένη έτσι ώστε να μπορέσουμε να δούμε την ετοιμότητα, την γενική τεχνική ικανότητα και γνώση των παικτών που θα λάβουν μέρος (POSITION, TECHNICAL, MENTAL, PHYSICAL, TACTICAL, etc). Ο σκοπός μας είναι για κάθε παίκτη να πετύχει το βέλτιστο επίπεδο απόδοσης.

ΚΟΣΤΟΣ TRYOUT- ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Η συμμετοχή στο ‘’Bundesliga Try outID Camp’’για κάθε αθλητή που θα πάρει μέρος είναι 210 € και θα περιλαμβάνει:

 1. Προπόνηση αξιολόγησης από πέντε η έξη Γερμανούς Προπονητές της Schächter Management GmpH & 1.FSV MAINZ 05 και έξη βοηθών τους από Ελλάδα& Κύπρο.
 2. Scouting για λογαριασμό πολλών ομάδων που συνεργάζονται με την Schächter Management GmpH, FK Pirmasens, Stuttgarter Kickers, (Karlsruhe SC, SV Sandhausen, SPVGG GreutherFurth, SVG Darmstadt 98,FC Kaiserslautern, 1899 Hoffenheim, FSV Offenbach, FC 08 Homburg, κ.α.) στη Γερμανία.
 3. Προπονητικό & Αγωνιστικό πρόγραμμα για τις 3 ημέρες.
 4. Ένα training kit ESFA
 5. Προεπιλογή ποδοσφαιριστών για διαφορετικά δοκιμαστικά σε Γερμανία & Ευρώπη
 6. Εργομετρικά με τον Κύριο Γιάννη Κοτσή 

Εργομετρικά από το Γιάννη Κοτσή

Οι αθλητές που θα λάβουν μέρος στη διοργάνωση θα έχουν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν ειδικευμένες εργομετρικές μετρήσεις, υπό των οδηγιών του κ. Γιάννη Κωτσή, MSc Διατροφής Αθλουμένων, Υποψήφιος Διδάκτωρ Βιοχημείας, Διαιτολογίας – Διατροφής, Head of Human Performance Lab, ABH Medical Group. Με αυτό τον τρόπο οι νεαροί αθλητές θα επιτύχουν τη μέγιστη απόδοσή τους.

Ο Εργοφυσιολογικός Έλεγχος θα αφορά τις εξής μετρήσεις:

 1. Ανάλυση Σύστασης σώματος και Σωματομετρικά χαρακτηριστικά (Ύψος, Βάρος,
  Ποσοστό λίπους σώματος με βάση την τεχνική της δερματοπτυχομέτρησης,
  Δείκτης Μάζας Σώματος)
 2. Αξιολόγηση Αλτικότητας μέσα από την εκτέλεση άλματος από ημικάθισμα και
  από όρθια θέση (SquatJumpvsCountermovementjump), όπως επίσης και
  μονοποδικά, σε αριστερό και δεξί πόδι.
 3. Aξιολόγηση Ταχύτητας-Επιτάχυνσης (5m, 10m, 20m)
 4. Τεστ ευκινησίας (5-10-5, agility testing), με σκοπό την αξιολόγηση της επίδοσης
  του αθλητή στις αλλαγές κατεύθυνσης.
  *Οι δύο παραπάνω δοκιμασίες πραγματοποιούνται με τη χρήση φωτοκύτταρων
 5. Δοκιμασία Μέγιστης Πρόσληψης Οξυγόνου. Προσδιορισμός του επιπέδου
  φυσικής κατάστασης των αθλητών μέσα από την εκτέλεση του YoYo Intermittent Test
 6. Ευλυγισιομετρία. Αξιολόγηση της ευλυγισίας των αθλητών μέσα από την
  επίδοσή τους στο SitandReachTest

ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΤΩΝ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΩΝ

Οι στόχος που έχει θέσει η Euro Sports Football Activities για το τριήμερο των δοκιμαστικών Πέμπτη  05 Ιουλίου έως και την Κυριακή 08 Ιουλίου 2018 είναι:

 • Επιλογή ποδοσφαιριστή/ών(από όλα τα ηλικιακά Groups), που θα να μεταβεί/ούν για 7 μέρες απευθείας στην 1.FSV MAINZ 05, στα αγωνιστικά τμήματα του ηλικιακού τους γκρουπ και θα διεκδικήσουν την μόνιμη ένταξή τους, έως και ένα συμβόλαιο.
 • Επιλογή του/ων καλύτερου/ων ποδοσφαιριστή/ων (από όλα τα ηλικιακά Groups), που θα να μεταβεί/ούν για 7 μέρεςαπευθείας στις συνεργαζόμενες ομάδες με την S.F.A. & Schächter ManagementGmpH (Karlsruhe SC, SV Sandhausen, SPVGG GreutherFurth, SVG Darmstadt 98,FC Kaiserslautern, 1899 Hoffenheim, FSV Offenbach, FC 08 Homburg, κ.α.) στα αγωνιστικά τμήματα του ηλικιακού τους γκρουπ και θα διεκδικήσουν την μόνιμη ένταξή τους, έως και ένα συμβόλαιο.
 • Επιλογή ποδοσφαιριστών, που θα μεταβούν στη Γερμανία ως τα τέλη Οκτωβρίου με αρχές Νοεμβρίου και θα αγωνιστούν σε επίσημα φιλικά Scouting, με μεγάλες ομάδες της Bundesliga 1 & 2. Τα συγκεκριμένα επίσημα φιλικά Scouting αποτελούν πόλο έλξης και θα παρακολουθήσουν Scouters όλων των μεγάλων ομάδων και θα διεκδικήσουν την μόνιμη ένταξή τους, έως και ένα συμβόλαιο.
 • Επιλογή του/ων καλύτερου/ων ποδοσφαιριστή/ων (από όλα τα ηλικιακά Groups), που θα να μεταβεί/ούν για 7 έως 10 μέρεςαπευθείας στο Ευρωπαϊκό δίκτυο  με συνεργαζόμενες ομάδες με την S.F.A., (Αγγλία, Ιταλία, Ισπανία, Ελβετία, Ολλανδία, Πορτογαλία, Κύπρο, Γαλλία, κτλ).

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ – ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής:
Στην Κύπρο Κούλης Παύλου Tel.: 70003017
Facebook: Euro Sports Football Activities
E-mail: ajvd66@gmail.com
Mob: +30 694 2532 275 & +30 693 2439 680

Σχόλια