Στην ακαδημία της Άρσεναλ συνοδεία σωματοφύλακα… ο 15χρονος Μπρούκλιν Μπέκαμ

Ο πρωτότοκος γιος των «Μπεκς» -όπως κάθε τέκνο διασήμων που σέβεται τον εαυτό του- δοκιμάστηκε σε διάφορους χώρους, επιχείρησε να βγει… στη βιοπάλη και τελικά αποφάσισε να ασχοληθεί επαγγελματικά με το ποδόσφαιρο. Και όλα αυτά μόλις στα 15 του.

Ο Μπρούκλιν Μπέκαμ -γιος του Ντέιβιντ και της Βικτόρια- είναι εδώ και λίγο καιρό το μεγάλο όνομα στις ακαδημίες της Αρσεναλ και φυσικά οι λάτρεις του πατέρα του βιάζονται να τον δουν να κλοτσάει την μπάλα. Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, λοιπόν, αποφάσισε να προσλάβει κάποιον για να τον προσέχει και να τον προφυλάσσει από τους φανατισμένους οπαδούς και τις κάθε είδους επιθέσεις.

Εδώ και λίγες μέρες, κάθε φορά που το νέο αστέρι της ποδοσφαιρικής ομάδας βρίσκεται στον αγωνιστικό χώρο, ένα ζευγάρι μάτια παρακολουθεί στενά κάθε του κίνηση. Είναι ο προσωπικός του σωματοφύλακας, ένα πρώην μέλος των ειδικών δυνάμεων του βρετανικού στρατού, ο οποίος ντύνεται σαν μέλος του προπονητικού τιμ της Αρσεναλ και κάθεται στον πάγκο κατά τη διάρκεια των αγώνων. 

«Δεν είναι τόσο δύσκολο να σκεφτεί κανείς πως όταν έχεις τόσο μεγάλα ονόματα στον αγωνιστικό χώρο, χρειάζεσαι ασφάλεια. Ο Μπρούκλιν είναι παρακαταθήκη για το μέλλον και λόγω της οικογένειάς του έχει ανάγκη από έξτρα προστασία», σχολίασε παράγοντας της ομάδας.

Ο Μπρούκλιν Τζόζεφ Μπέκαμ, το μεγαλύτερο παιδί του αστέρα των γηπέδων και της πρώην Spice Girl, γεννήθηκε τον Μάρτιο του 1999 στο Λονδίνο. Και πριν από λίγους μήνες δοκιμάστηκε στο μόντελινγκ, κάνοντας το πρώτο του εξώφυλλο για το περιοδικό «Man About Town», σε ειδικό ένθετο για τους εφήβους. Συνηθισμένος στα φλας και τη δημοσιότητα, όπως και ο μικρότερος αδερφός του, Ρομέο, που έγινε το πρόσωπο του οίκου Burberry, το 2012- πόζαρε με άνεση στο φακό. 

Λίγο νωρίτερα, είχε πιάσει δουλειά σε καφετέρια του Δυτικού Λονδίνου. Την είδηση είχε επιβεβαιώσει στο βρετανικό Τύπο ένας συνάδελφός του, επιβεβαιώνοντας ότι ο Μπρούκλιν εργάστηκε αρκετά Σαββατοκύριακα, με αμοιβή 3 και κάτι ευρώ την ώρα. «Αντί να επιλέξει να αρμέξει τους πλούσιους γονείς του, συμφώνησε να δει πώς βγαίνουν τα λεφτά», σχολίαζε. 

Οι κακές γλώσσες πάντως επιμένουν ότι πρόκειται για ένα ακόμη κακομαθημένο πλουσιόπαιδο.

 

Σχόλια