Ζήσε τη μαγεία του Βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου στην Ελλάδα, στο CAMP «BRAZILIAN SHOW BALL»

O FERNANDO DE SOUZA σας προσκαλεί στο πρώτο εβδομαδιαίο camp ποδοσφαίρου, όπου Βραζιλιάνοι προπονητές με την άρτια τεχνική τους και γνώση τους θα μεταφέρουν σε παιδιά 9 έως 17 ετών, την Βραζιλιάνικη μαγεία της τέχνης του ποδοσφαίρου, στο «BRAZILIAN SHOW BALL».

Το camp θα διεξαχθεί για 6 ημέρες από τη Δευτέρα 23/6 έως και το Σάββατο 28/6, τις απογευματινές ώρες (πλην Σαββάτου, που η προπόνηση θα γίνει το πρωί), στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του FOUS DE FOOT στη Βάρη (Τριπτολέμου 42, Βάρη – κλικ ΕΔΩ).

Ένα πρόγραμμα μιας εβδομάδας, στο οποίο τις 3 πρώτες ημέρες οι νεαροί ποδοσφαιριστές θα προπονηθούν σε ασκήσεις κλειδιά, ώστε να βελτιώσουν την τεχνική, τη φυσική τους κατάσταση, αλλά και τον γρήγορο τρόπο σκέψης, στοιχείο σημαντικό για έναν ποδοσφαιριστή.

Τις επόμενες 3 ημέρες θα λάβει χώρα τουρνουά, στο οποίο τα παιδιά αφού τοποθετηθούν σε ομάδες 6 ατόμων, θα εφαρμόσουν όλα όσα έμαθαν τις προηγούμενες ημέρες και οι προπονητές θα τους διδάξουν την τεχνική αλλά και την τακτική σκέψη μέσα στην ομάδα. Στο τέλος του τουρνουά θα υπάρχουν έπαθλα για τους νικητές και πολλές εκπλήξεις.

Σκοπός του BRAZILIAN SHOW BALL είναι τα παιδιά μέσα από την προπόνηση να μάθουν στοιχεία του αθλήματος, τα οποία ως τώρα δεν γνωρίζουν καθώς και να μάθουν να σέβονται τόσο τους συμπαίκτες τους, όσο και τους αντιπάλους τους. Απώτερος σκοπός του camp είναι οι νεαροί ποδοσφαιριστές να δοκιμάσουν στο μέγιστο τις δυνατότητές τους, έτσι ώστε να αναδείξουν το ταλέντο τους. Να μάθουν να δουλεύουν ομαδικά να βάζουν μέσα στο παιχνίδι στόχους και να τους πραγματοποιούν, να εκτιμούν τις προσπάθειές τους, αλλά και των συμπαικτών τους.

Μέσα απ’ αυτή την αθλητική βραζιλιάνικη ποδοσφαιρική παιδεία που θα λάβουν τα παιδιά, θα αναπτυχθεί η ευγενής άμιλλα, και θα τους δοθεί η πραγματική χαρά και η ψυχαγωγία του παιχνιδιού, μέσω της μάθησης.

Το football-academies.gr μίλησε με τον έμπειρο προπονητή και παλαίμαχο ποδοσφαιριστή Fernando De Souza, ο οποίος αγωνίστηκε σε ομάδες Α’ και Β’ Εθνικής σε Βραζιλία, Βέλγιο και Ελλάδα καθώς και διοργανωτή του camp ο οποίος μας είπε:

«Θα είναι ένα camp στο οποίο εγώ και οι συνεργάτες μου βραζιλιάνοι προπονητές, θα δώσουμε σε κάθε παιδί ξεχωριστά  να καταλάβει την ποδοσφαιρική βραζιλιάνικη σχολή τόσο στην τεχνική της, όσο και στην τακτική της διάσταση.

Πέραν αυτού μεγάλο μέλημά μας θα είναι να εστιάσουμε, στο να μάθουμε τα παιδιά να αγαπούν και να σέβονται το ποδόσφαιρο. Επίσης σημαντικός τομέας που θα δώσουμε βαρύτητα είναι όλα τα παιδιά όταν τελειώσει το camp να γνωρίζουν ότι για να κάνουν καριέρα στο ποδόσφαιρο, αλλά και να χαίρονται όταν παίζουν, θα πρέπει να είναι ταπεινά και εργατικά».

Το football-academies.gr προτείνει ανεπιφύλακτα το συγκεκριμένο camp. Μέσα από τις συζητήσεις μας με τους διοργανωτές καταλήξαμε ότι οι βραζιλιάνοι προπονητές έχουν αστείρευτες γνώσεις, ποδοσφαιρική παιδεία, αλλά και μια παιδαγωγική μέθοδο που εκπλήσσει. Ίσως είναι το μοναδικό καλοκαιρινό camp αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα, το οποίο είναι σχεδιασμένο να πραγματοποιήσει στο έπακρον όσα υπόσχεται και αυτά είναι πολλά. Πέραν αυτών είναι το οικονομικότερο camp με τις περισσότερες ημέρες συμμετοχής.

Πληροφορίες – Δηλώσεις συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι, πρέπει έως 20/6 να κλείσουν τη συμμετοχή τους, λόγω ότι οι θέσεις ανά ηλικιακή κατηγορία είναι περιορισμένες.

Για περισσότερες πληροφορίες, δηλώσεις συμμετοχής ή εκδήλωση ενδιαφέροντος, επικοινωνήστε:

Για παιδιά 9 έως 17 ετών

«BRAZILIAN SHOW BALL»

FERNANDO DE SOUZA

Διεύθυνση: FOUS DE FOOT Τριπτολέμου 42 Βάρη.

Τηλέφωνα: 694 6647103 – 697 3634231

Σχόλια