Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το camp «BRAZILIAN SHOW BALL» [PHOTOS]

Ίσως το πιο ποιοτικό camp του καλοκαιριού ολοκληρώθηκε το Σάββατο (28/6).

Το 1ο «BRAZILIAN SHOW BALL» ήταν ένα πολύ επιτυχημένο camp στο οποίο τα παιδιά που συμμετείχαν για μια εβδομάδα, έλαβαν σημαντικά ποδοσφαιρικά στοιχεία από τους βραζιλιάνους έμπειρους προπονητές, που με την άρτια τεχνική τους γνώση μετέφεραν σε παιδιά 9 έως 17 ετών, την τέχνη του ποδοσφαίρου με άρωμα… Βραζιλίας.

Οι διοργανωτές του camp Fernado de Souza και η Αθηνά Καρελλά πρόσφεραν στα παιδιά ένα πρόγραμμα, κατά το οποίο τις 3 πρώτες ημέρες οι νεαροί ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν σε ασκήσεις κλειδιά, ώστε να βελτιώσουν την τεχνικήτη φυσική τους κατάσταση, αλλά και τον γρήγορο τρόπο σκέψης. Τις επόμενες 3 ημέρες έλαβε χώρα ένα μίνι τουρνουά, στο οποίο τα παιδιά αφού τοποθετήθηκαν σε ολιγομελείς ομάδες, εφάρμοσαν όλα όσα έμαθαν τις προηγούμενες ημέρες και οι προπονητές τους δίδαξαν την τεχνική αλλά και την τακτική σκέψη στα πλαίσια της ομάδας.

Τα παιδιά μέσα από την προπόνηση έμαθαν πολλά από τα στοιχεία του αθλήματος, τα οποία ως τώρα δεν γνώριζαν, καθώς και να σέβονται τόσο τους συμπαίκτες τους, όσο και τους αντιπάλους.

Ο απώτερος σκοπός του camp επετεύχθη: οι νεαροί ποδοσφαιριστές δοκίμασαν στο μέγιστο τις δυνατότητές τους, ώστε να αναδείξουν το ταλέντο τους. Οι πιτσιρικάδες έμαθαν να δουλεύουν ομαδικά, να βάζουν στόχους μέσα στο παιχνίδι και να τους πραγματοποιούννα εκτιμούν τις προσπάθειές τους, αλλά και των συμπαικτών τους.

Το πιο σημαντικό στοιχείο του camp ήταν ότι τα παιδιά ήταν χαρούμενα, χαμογελαστά και προπονούνταν σ΄αυτό που αγαπούν σε ζεστό οικογενειακό κλίμα. Ευχαριστημένοι και οι γονείς που είδαν τα παιδιά τους να μαθαίνουν και ταυτόχρονα να περνούν καλά.

Το camp ολοκληρώθηκε με την τελετή λήξης, όπου οι διοργανωτές απένειμαν στα παιδιά, δίπλωμα συμμετοχής, μετάλλιο και μπάλα στα χρώματα της Βραζιλίας, σε μια πολύ χαρούμενη τελετή στην οποία κυριάρχησαν ο ενθουσιασμός και τα συγχαρητήρια από τους γονείς προς όλους τους προπονητές και ιδιαίτερα στον Fernando De Souza, καθώς και για όλη τη διοργάνωση, την οποία επιμελήθηκε, η  Αθηνά Καρέλλα.

Τα παιδιά έδωσαν ραντεβού για το επόμενο «BRAZILIAN SHOW BALL», πληροφορίες για το οποίο (πότε και που) θα ανακοινωθούν μέσα από το football-academies.gr.

Tουρνουά Foot-Volley (Ιούλιος)

Ο Fernando De Souza και η  Αθηνά Καρέλλα το επόμενο διάστημα θα διοργανώσουν δύο ακόμη εκδηλώσεις.

Στα τέλη Ιουλίου θα επιμεληθούν το 2ο τουρνουά Foot-Volley (ποδο-βόλεϊ) στο Καλό Νερό Κυπαρισσίας, σε ένα τριήμερο γεμάτο πλούσιο, εντυπωσιακό και μοναδικό θέαμα στην άμμο της βραβευμένης με Γαλάζια Σημαία παραλίας του Καλού Νερού, με χρηματικά έπαθλα για τις 3 πρώτες ομάδες.

…και “BRAZILIAN SHOW BALL” στην άμμο

Επίσης στα τέλη Αυγούστου με αρχές Σεπτεμβρίου, θα διοργανώσουν το 2ο μέρος του «BRAZILIAN SHOW BALL», το οποίο είναι προπόνηση μεταβατικής περιόδου, μόνο σε άμμο. Ο Fernando De Souza, θα προσφέρει στους συμμετέχοντες ενδυνάμωση και τεχνική. Οι δε προπονήσεις θα είναι βασισμένες στα πρότυπα προετοιμασίας επαγγελματικής βραζιλιάνικης ομάδας.

Φωτορεπορτάζ

Δείτε φωτογραφίες από το camp «BRAZILIAN SHOW BALL» κάνοντας κλικ εδώ


Σχόλια