Η πρώτη κίνηση μέλλοντος από τον Μπόλονι στον ΠΑΟΚ με τον 16χρονο Παναγιωτούδη

Την περασμένη Τετάρτη (31/8), στη διάρκεια της συζήτησης που είχε με τον Ζήση Βρύζα και με τους δημοσιογράφους, ο Παντελής Κωνσταντινίδης είχε αποκαλύψει κάτι το οποίο εκείνη την μέρα πέρασε στα ψιλά.

Θέλοντας να τονίσει ότι υπάρχει ταλέντο στις ακαδημίες και χρειάζεται λίγη υπομονή για να αναδειχθεί, ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ είχε πει χαρακτηριστικά:

“Υπάρχουν παιδιά με ταλέντο. Πρόσφατα προωθήθηκε στη πρώτη ομάδα ο Παναγιωτούδης, γιατί μας το ζήτησε ο Μπόλονι.

Δεν αποκλείεται, αν συνεχίσει να δείχνει θετικά στοιχεία, να γίνει και επαγγελματίας”.

Δύο μέρες μετά, ο 16χρονος μέσος (γεννημένος το Δεκέμβρη του 1994) έκανε όλο τον κόσμο που τον παρακολούθησε στον αγώνα με τον Πανσερραικό να συζητά το όνομά του.

Αυτό που είχε δει ο Μπόλονι, ήταν πλέον σε… κοινή θέα.

Παίκτης που χρησιμοποιεί με άνεση και τα δύο πόδια, με ικανότητα να αλλάζει παιχνίδι με μακρινές μεταβιβάσεις, άλλα και να βγάζει κάθετες πάσες όπως αυτή στον Ρόμπερ, από την οποία προήλθε το πέναλτι που εκτέλεσε ο Λίνο. Και ακόμη, εξαιρετικά σουτ, τόσο με το δεξί, όσο και με το αριστερό.

Πώς, όμως, ο Μπόλονι έφτασε στο σημείο να προωθήσει ξαφνικά τον αρχηγό της ομάδας Κ17 την περσινή περίοδο στο ανδρικό τμήμα; Ο Ρουμάνος τεχνικός τον είδε αγωνιζόμενο στο πρόσφατο φιλικό των ανδρών με την ομάδα Νέων και του έκανε ιδιαίτερη εντύπωση.

Αμέσως ζήτησε από τους Βρύζα, Κωνσταντινίδη, ο Κώστας Παναγιωτούδης να συμμετέχει στις προπονήσεις της ανδρικής ομάδας.

Κάπως έτσι ήρθε και η συμμετοχή του στο φιλικό με τον Πανσερραικό.

Είναι βέβαιο, πως θα πάρει κι άλλες ευκαιρίες από τον Ρουμάνο και είναι στο χέρι του να πείσει και αυτόν και τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ με το ταλέντο του.

olapaok.gr

Σχόλια