Ξεκινά η Ακαδημία Τερματοφυλάκων 4 Goalkeepers – Δωρεάν προπονήσεις Αξιολόγησης

Η Ακαδημία Τερματοφυλάκων 4 Goalkeepers ανακοίνωσε τον Ετήσιο Προγραμματισμό της. Συγκεκριμένα η Ακαδημία θα διαθέσει αυστηρά 20 θέσεις για ατομική προπόνηση 20 τερματοφυλάκων κατόπιν επιλογής.

Αναλυτικά:

Οι αθλητές αυτοί θα προπονηθούν ατομικά για στοχευμένη βελτίωση τεχνικών αδυναμιών, και συνολική ανάπτυξη και υποστήριξη τους κατά την αγωνιστική τους συμμετοχή στον σύλλογο τους.

Μετά την εκδήλωση ενδιαφέροντος (με αποστολή: Ονοματεπώνυμο, κινητό τηλέφωνο, email –στο berne29b@gmail.com) όλοι οι αθλητές θα κληθούν σε δυο υποχρεωτικές Προπονήσεις Αξιολόγησης (23/8 και 28/8 9πμ).

Σε αυτές τις συνεδρίες οι αθλητές θα αξιολογηθούν με έμφαση στην καταγραφή των αδυναμιών, των προσωπικών στόχων, των αθλητικών υποχρεώσεων αλλά και της προσωπικής φιλοδοξίας και κίνητρου για βελτίωση.

Οι δύο Προπονήσεις Αξιολόγησης θα είναι δωρεάν για τους συμμετέχοντες. Κατόπιν θα επιλεχθούν οι 20 αθλητές που για την υπόλοιπη αγωνιστική περίοδο θα ακολουθήσουν εξατομικευμένο προπονητικό πρόγραμμα.

Οι προπονήσεις τους θα είναι δυο φορές την εβδομάδα στο Arena FC (Κόμβος Μουρνιών, Χανιά τηλ: 6973‐408407).

Στους υπόλοιπους επιλαχόντες τερματοφύλακες θα παρέχεται η δυνατότητα συμμετοχής σε περιοδικές προπονητικές μονάδες, σε λιγότερο τακτικά διαστήματα, καθώς και σε ατομικές. Επίσης θα υπάρχει η δυνατότητα σχεδιασμού προπονητικού πλάνου, σε συνεργασία με τον προπονητή του συλλόγου τους.

Λόγω του λεπτομερούς σχεδιασμού και εξατομίκευσης της προπόνησης του κάθε τερματοφύλακα της 4 Goalkeepers, μπορούμε να δουλέψουμε σωστά το μέγιστο 20 αθλητές. Εξασφαλίζουμε έτσι την προσωπική βελτίωση του κάθε ένα από αυτούς ατομικά, με πρόγραμμα βασισμένο στις αδυναμίες του αλλά και τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του, πάντα με συγκεκριμένους, ουσιαστικούς, τελικούς στόχους.

«Στην 4 Goalkeepers ασχολούμαστε με τον κάθε αθλητή ατομικά έτσι ώστε, όταν πλέον ξεκινήσουμε τις προπονήσεις, να έχουμε ξεκάθαρους στόχους, απόλυτη συνεργασία με τον σύλλογο του αθλητή και εγγυημένη επιτυχία σε κάθε περίπτωση. Αυτό μας περιορίζει τον αριθμό τερματοφυλάκων που μπορούμε να αναλάβουμε κάθε σεζόν.

Φέτος η επιλογή των αθλητών για τις 20 διαθέσιμες θέσεις θα γίνει με βάση την αξιολόγηση των δυνατοτήτων των ενδιαφερόμενων αλλά και την φιλοδοξία του κάθε αθλητή με δέσμευση να βελτιωθεί στο μέγιστο δυνατό».

Γιώργος Μπερνεάνου

Για εγγραφές: berne29b@gmail.com

6993‐429962

Ο Γιώργος Μπερνεάνου, είναι Προπονητής τερματοφυλάκων στην ΠΑΕ Πλατανιάς και έχει γεννηθεί στη Θεσσαλονίκη στις 29/08/1984. Είναι κάτοχος των διπλωμάτων: UEFA B, NSCAA Goalkeeper Level 1 και 2.

Απόγονος ποδοσφαιρικής οικογένειας άρχισε την καριέρα του ως παίκτης στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης για να περάσει σύντομα στην προπονητική.

Από την ακαδημία του Ντίνου Κούη στην Θεσσαλονίκη μέχρι την Tottenham Hotspurs στην Florida U.S.A, για 12 χρόνια ασχολήθηκε με την προπόνηση αναπτυξιακών ηλικιών και ειδικεύτηκε στους τερματοφύλακες.

Από το 2014 προπονεί επαγγελματικά στο ανδρικό ποδόσφαιρο ενώ ταυτόχρονα έχει την Σχολή 4Goalkeepers (4GK) για τερματοφύλακες ανεξαρτήτου συλλόγου και ηλικίας.

Σπουδές

Δίπλωμα προπονητή UEFA B’

Δίπλωμα προπονητή τερματοφυλάκων NSCAA Level 1 και Level 2

Προπονητική καριέρα

Π.Α.Ε Πλατανιάς Ελλάδα (Super League 2016 – σήμερα)

Π.Α.Ε Κισσαμικός Ελλάδα (Football League 2015 – 2016)

Ακαδημία τερματοφυλάκων «4GK» ( Ίδρυση 2014 – σήμερα )

Π.Α.Ε. Επισκοπή (Football League 2014-2015)

Tottenham Hotspur FC Tallahassee, FL (Florida State USA 2013-2014)

River Region Rapids, Prattville, AL (Alabama State USA 2012-2013)

Γιάννης Βαλμάς, για το Football-Academies.gr

Σχόλια