Απαράδεκτο!!! Προπονητής της Εθνικής Εφήβων της Ελλάδας, χτύπησε με μένος τον παίκτη του! [VIDEO]

Σε απαράδεκτες τακτικές του παρελθόντος κατέφυγε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Εφήβων, ο οποίος χαστούκισε τον παίκτη του Παναθηναϊκού κατά την διάρκεια του αγώνα με την Ισπανία.

Το είδαμε και αυτό. Ο προπονητής της Εθνικής Εφήβων, Ηλίας Παπαθεοδώρου, προφανώς έχοντας χάσει πλήρως τον έλεγχο (κατά την διάρκεια του αγώνα με την Ισπανία), χειροδίκησε κατά του ίδιου του τού παίκτη, Αντώνη Κόνιαρη.

Ο αθλητής της Εθνικής Εφήβων καθόταν στον πάγκο (22 δεύτερα πριν από την λήξη της δεύτερης παράτασης με το σκορ στο 82-87 για την Εθνική) με τον Ηλία Παπαθεοδώρου να πετάει με απίστευτο μένος και μίσος πρώτα την διαπίστευσή του στο πρόσωπο του νεαρού αθλητή και εν συνεχεία να τον χτυπάει, σε ένα επεισόδιo που γυρίζει το μπάσκετ πάρα πολλά χρόνια πίσω.

Οι συμπεριφορές του Ηλία Παπαθεοδώρου είναι κατακριτέες και δεν συνάδουν σε καμία περίπτωση σε ένα προπονητή της Εθνικής Εφήβων. Το να χειροδικήσει προπονητής σε παίκτη του, σε αυτό το επίπεδο, είναι κάτι που δεν μπορεί να το χωρέσει ανθρώπινος νους και το μόνο σίγουρο είναι ότι οι αρμόδιοι θα πρέπει να επιληφθούν άμεσα του θέματος και ο εν λόγω προπονητής να κληθεί να λογοδοτήσει για τις πράξεις του και για τις τακτικές του που δυσφημούν το σύνολο του ελληνικού μπάσκετ.

{youtube width=”615″ height=”400″}fLR084qvPS0#t=8907{/youtube}

Σχόλια