Πικέ: «Δεν μπορεί να… γεννάει συνέχεια παίκτες η Μασία»

O Ζεράρ Πικέ μίλησε στους ανθρώπους του Τύπου μετά την πρωινή προπόνηση στο Μπέρμιγχαμ της Αγγλίας. Ο διεθνής κεντρικός αμυντικός δεν κρύφτηκε πίσω από τις λέξεις και είπε πως είναι δύσκολο να βγαίνουν συνέχεια παίκτες από την Μασία.

«Δεν είμαι πια ανάμεσα στους τρεις καλύτερους κεντρικούς αμυντικούς στον κόσμο, αλλά δουλεύω σκληρά για να επανέλθω σε αυτό το επίπεδο, νομίζω ότι είναι πιθανό».

«Μερικά χρόνια πριν, δημιουργήσαμε την καλύτερη ομάδα στον κόσμο και μία από τις καλύτερες στην ιστορία που βασίζεται στα φυτώρια της».

«Αποκαλύπτοντας την μεταγραφή του Σεσκ σε συνομιλία με τον Ντελ Μπόσκε;  Ήταν ένα λάθος, αλλά δεν μπορεί να αλλαχτεί.  Ελπίζω να είναι χαρούμενος στην Τσέλσι».

«Δεν μπορείτε να περιμένετε να βγαίνουν παίκτες αυτού του επιπέδου από τη Μασία κάθε χρόνο σαν ρολόι».

«Ο Ματιέ είναι μια μεγάλη υπογραφή. Είναι ψηλός, αλλά γρήγορος.  Σκληρός, αλλά κάνει επίσης καλό passing game. Πηγαίνοντας αριστερά και όντας δεξιοπόδαρος, αυτό είναι κάτι το οποίο χρειαζόμασταν».

«Οι νεότεροι είναι πάντα πολύ καλοί και με σκληρή δουλειά μπορούν να τα καταφέρουν μέσα στην πρώτη ομάδα ή σε άλλη ομάδα της Πριμέρα».

Σχόλια