Ο 11χρονος Γιώργος Τσιταϊσβίλι απ’ τις Ακαδημίες της Ανόρθωσης στην Μπαρτσελόνα!

Πρόσφατα η Μπαρτσελόνα έκανε σαρωτικές αλλαγές στην ακαδημία της, τη Λα Μασία. Οι Καταλανοί έδιωξαν συνολικά 78 παιδιά, τα οποία κρίθηκε από τους υπεύθυνους της Μπάρτσα, ότι δεν είχαν την εξέλιξη που ήθελαν. Είχαν προηγηθεί βέβαια δοκιμαστικά και είχαν επιλεγεί 80 άλλα παιδιά, τα οποία σύμφωνα με τους ειδικούς της Μασία κάλυπταν τις προϋποθέσεις εισαγωγής τους στην ακαδημία.

Ένα από αυτά τα παιδιά που επιλέγησαν ήταν ο Γιώργος Τσιταϊσβίλι γιός του Κλιμέντι Τσιταϊσβίλι (πρώην παίκτη της Ανόρθωσης).

Ο 11χρονος που επιλέχθηκε από την Μπαρτσελόνα, από 1η Σεπτεμβρίου θα εγκατασταθεί μόνιμα στη Λα Μασία, στη θρυλική Ακαδημία των «μπλαουγράνα».

Ο Γιώργος Τσιταϊσβίλι ήταν μέλος της Ακαδημίας της Ανόρθωσης, στην οποία ο πατέρας του προσλαμβάνετε τώρα ως προπονητής, αλλά ο μικρός …φεύγει για την «Μπάρτσα»

Η σχετική ανακοίνωση της Ανόρθωσης:

«Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου ανακοινώνει τη συνεργασία με τον Κλιμέντι Τσιταϊσβίλι ως προπονητή μη αγωνιστικών τμημάτων στην επαρχία Λάρνακας. Ο κ. Τσιταισβίλι ξεκινά την προπονητική του καριέρα στο Σωματείο μας, το οποίο αγαπά και αγαπήθηκε όσο λίγοι.

Το Δ.Σ. και η Διεύθυνση Ακαδημιών του εύχονται κάθε επιτυχία στο έργο του και στην επίτευξη των κοινών μας στόχων.

Επίσης, το τμήμα Ακαδημιών του Σωματείου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι ο μέχρι πρότινος ποδοσφαιριστής του Σωματείου μας, Γιώργος Τσιταϊσβίλι ηλικίας 11 ετών, μεταβαίνει μόνιμα από την 1η Σεπτεμβρίου στις Ακαδημίες της θρυλικής Μπαρσελόνα, αφού έχει επιλεχθεί για να μετακομίσει στις εγκαταστάσεις του συλλόγου.

Το γεγονός αυτό αποτελεί μεγάλη επιτυχία και του ιδίου, αλλά και της Ανόρθωσης, καθώς ο Γιώργος από τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα υπήρξε μέλος των Ακαδημιών μας και αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για πολλά παιδιά που έχουν το ταλέντο ότι χρειάζεται συνεχής και αδιάκοπη δουλεία τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου για να πετύχουν τους στόχους τους.

Το Δ.Σ εύχεται στο νεαρό Γιώργο κάθε επιτυχία στη νέα του σταδιοδρομία, ευελπιστώντας ότι μία μέρα θα μας κάνει να νοιώσουμε υπερήφανοι με την παρουσία του στα ευρωπαϊκά σαλόνια».

Σχόλια