Τα ball boys μεγάλωσαν! – Τσέλιος, Βλαχομήτρος και Βιδάλης από την Κ17, στην πρώτη ομάδα!

Μέχρι πριν μερικές αγωνιστικές οι Τσέλιος, Βλαχομήτρος και Βιδάλης ήταν ball-boy στο ΟΑΚΑ, ενώ την Τετάρτη θα βρίσκονται στον πάγκο της Ένωσης.

Οι ποδοσφαιριστές του τμήματος Κ17 της ΑΕΚ, στο οποίο αγωνίζονται οι τρεις νεαροί ποδοσφαιριστές, εκτελούσαν σε αρκετά ματς χρέη ball-boy στο ΟΑΚΑ.

Μια από τις στιγμές που έμεινε χαραγμένη στο μυαλό όσων την είδαν ήταν αυτή που ο Ντούνης μπήκε για ζέσταμα στο γήπεδο και πριν πέρασε και χαιρέτησε τους πρώην συμπαίκτες του. Κάτι παρόμοιο αναμένεται ότι θα συμβεί και την Τετάρτη, καθώς οι συμπαίκτες και φίλοι των Τσέλιου, Βιδάλη και Βλαχομήτρου είναι πολύ πιθανό να εκτελέσουν ξανά χρέη ball-boy.

Η μετάβαση των τριών 16άρηδων στο αντρικό τμήμα ήταν απότομη, ωστόσο ο Δέλλας γνωρίζει καλύτερα από όλους τον τρόπο με τον οποίο θα τους προστατεύσει.

Τα ballboy της Ένωσης λοιπόν αφήνουν το πόστο τους εκτός γηπέδου και ξεκινούν να κυνηγούν το όνειρό τους, φτάνοντας ένα βήμα πιο κοντά του, καθώς δεν θα είναι καθόλου παράλογο να τους δούμε να παίρνουν χρόνο συμμετοχής, με τον Τσέλιο να διεκδικεί και θέση βασικού.

Δούλεψαν και ανταμείβονται

Το δικό του μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις έστειλε ο Τραϊανός Δέλλας με την επιλογή της 18άδας για το ματς κόντρα στον Πανναξιακό.

Ο Κολοσσός μέσα από δύο προπονήσεις και όσα ματς των Κ17 είδε όλη τη σεζόν, πήρε την απόφαση να επιβραβεύσει τον κόπο των πιτσιρικάδων δίνοντάς τους θέση στην 18άδα της Ένωσης.

Όπως προαναφέραμε οι Γιάννης Βιδάλης, Ανδρέας Βλαχομήτρος και Ηλίας Τσέλιος θα φτάσουν ένα βήμα πιο κοντά στο όνειρό τους, καθώς πήραν «διπλή» προαγωγή από το τμήμα Κ17 στην ανδρική ομάδα.

Με τον τρόπο αυτό ο Δέλλας στέλνει μέσω των τριών 16άρηδων το μήνυμα ότι οι κόποι ανταμείβονται, δίνοντας το κίνητρο σε όλους τους νεαρούς ποδοσφαιριστές να συνεχίσουν να δουλεύουν σκληρά ώστε και εκείνοι να φτάσουν στην πρώτη ομάδα.

Παράλληλα βέβαια στέλνει ακόμα ένα μήνυμα στους παίκτες που ανήκουν στο ρόστερ της Ένωσης, τονίζοντάς τους με έμμεσο τρόπο ότι αν δεν συνεχίσουν να δουλεύουν σκληρά παρά το τέλος του πρωταθλήματος, δεν θα έχουν θέση στην ΑΕΚ της ερχόμενης σεζόν.

Πηγή:aek1924.gr (Μαρία Τσίχλα)

Σχόλια