Ο Μπάμπης Ζελενίτσας προπονητής της ομάδας του Π.Σ.Α.Π.

Η Διοίκηση του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών καλωσόρισε τον Μπάμπη Ζελενίτσα στην ομάδα του Π.Σ.Α.Π., στην οποία ανέλαβε το πόστο του προπονητή.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση:

“Η ομάδα του Π.Σ.Α.Π. δίνει φιλικούς αγώνες σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, για φιλανθρωπικούς σκοπούς, με σκοπό την ενίσχυση ευπαθών κοινωνικών ομάδων και συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη την βοήθεια μας.

Ο Μπάμπης Ζελενίτσας, είναι πάντα κοντά στον Π.Σ.Α.Π., έτοιμος να προσφέρει στους συναδέλφους του και στο κοινωνικό σύνολο. Μάλιστα, έχει διατελέσει μέλος του Δ.Σ. του Π.Σ.Α.Π. κατά το παρελθόν, συνολικά για 6 χρόνια.

Ο Ζαχαρίας Λυκουρίνος θα συνεχίσει να είναι κοντά στην ομάδα του Π.Σ.Α.Π., ως Επίτιμος Εκλέκτορας της.

Ο Μπάμπης Ζελενίτσας δήλωσε:

«Πάντα με ενδιέφερε να υποστηρίξω τον Π.Σ.Α.Π. και μόλις δέχθηκα το κάλεσμα του Δ.Σ. του Συνδέσμου για αυτή τη θέση ευθύνης, εξέφρασα άμεσα και με ευαρέσκεια την επιθυμία μου να βοηθήσω την προσπάθεια της Διοίκησης. Η ομάδα του Π.Σ.Α.Π. πέτυχε πολλά, με την βοήθεια του κ. Ζαχαρία Λυκουρίνου και ελπίζω να φανώ και εγώ αντάξιος αυτής της προσπάθειας.

Επεξεργαζόμαστε ιδέες ώστε να ανοίξουμε νέους ορίζοντες για τη βελτίωση της συνολικής λειτουργίας και αποτελεσματικότητας της ομάδας του Συνδέσμου μας. Ελπίζω ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα θα έχουμε υλοποιήσει όσα έχουμε σκεφθεί και προγραμματίζουμε. Πάντα για το καλύτερο δυνατό για τον ποδοσφαιριστή και την κοινωνία».

Το who is who

Ο 45χρονος Μπάμπης Ζελενίτσας κατάγεται απο την Βοιωτία. Αγωνίσθηκε ως ποδοσφαιριστής στους Τσουκαλάδες Βοιωτίας, τον Πανγεωργικό, το Σχηματάρι, τον Φωστήρα, την Ελευσίνα, την Καλλιθέα, τον Θρασύβουλο και τον Εθνικό.

Ως προπονητής ήταν υπεύθυνος και τεχνικός διευθυντής της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού και διετέλεσε ομοσπονδιακός τεχνικός των Εθνικών ομάδων U-16 και U-17.
Είναι πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ, κάτοχος του πτυχίου προπονητικής UEFA Pro και εκπαιδευτής στις σχολές ποδοσφαίρου της Ε.Π.Ο. Είναι κάτοχος Msc Sport Management και βρίσκεται τώρα στη διαδικασία του διδακτορικού του στη βιολογία της άσκησης στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, Εχει συγγράψει 5 βιβλία, για την προπονητική, την τακτική και τον προγραμματισμό στο ποδόσφαιρο.
Είναι έγγαμος με 3 παιδιά.

Σχόλια