Αυτή είναι η νέα πρόταση του Παναθηναϊκού για το… δέσιμο του Βαγιαννίδη

Πότε κλείστηκε να γίνει το επόμενο ραντεβού του Τσάβι Ρόκα με τους γονείς του 18χρονου αμυντικού; Τι περιλαμβάνει η καινούργια «προσφορά» των «πρασίνων» και σε ποιο σημείο… φωτογραφίζει τον ενεργό ρόλο του νεαρού παίκτη;

Talk of the town ο Γιώργος Βαγιαννίδης στον Παναθηναϊκό. Ας είναι καλά το ονειρικό (σουπερλιγκάτο) ντεμπούτο του 18χρονου μπακ – χαφ που συνοδεύτηκε από το παρθενικό γκολ με τη φανέλα του «τριφυλλιού».

Και μετά από τέτοιο ντεμπούτο αυτομάτως επανήλθε στο προσκήνιο το «καυτό» θέμα που αφορά την ανανέωση του συμβολαίου του.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και οι μέχρι τώρα προσπάθειες των «πρασίνων» να τον…δέσουν στο Κορωπί, έχουν εξελιχθεί σε σίριαλ χωρίς να αποφέρουν καρπούς.

Μεταξύ των δύο πλευρών υπάρχει απόσταση, ωστόσο το θέμα παραμένει ανοιχτό.

Οι δηλώσεις του παίκτη μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναιτωλικό σύμφωνα με τις οποίες η παραμονή στον Παναθηναϊκό αποτελεί προτεραιότητα του, «ζέσταναν» τους ανθρώπους της ομάδας και σε συνδυασμό με το σούπερ – ντεμπούτο φέρνουν νέα βελτιωμένη πρόταση.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές του SDNA κλείστηκε ραντεβού για την Παρασκευή (21/2) μεταξύ του Τσάβι Ρόκα και των γονιών του Βαγιαννίδη.

Τα tips της νέας πρότασης

O τεχνικός διευθυντής του «τριφυλλιού» θα καταθέσει πρόταση για νέο τριετές συμβόλαιο, οι όροι του οποίου θα δείχνουν πως ο παίκτης προορίζεται να΄χει ενεργό ρόλο στην ομάδα τα επόμενα χρόνια.

Συγκεκριμένα για τον πρώτο χρόνο του νέου συμβολαίου, η νέα πρόταση του Παναθηναϊκού θα περιλαμβάνει μια δικλείδα ασφαλείας 15 (εξασφαλισμένων) μίνιμουμ συμμετοχών για την σεζόν 2020-21 και καθαρές ετήσιες αποδοχές ύψους 50.000 ευρώ.

Αν τώρα ο παίκτης δεν πάρει τον συγκεκριμένο (ελάχιστο) αριθμό συμμετοχών, τότε θα μείνει ελεύθερος με ένα προσυμφωνημένο ποσό.

Σημειωτέων πως στις προηγούμενες συζητήσεις με τους γονείς του ποδοσφαιριστή, η πρόταση του Παναθηναϊκού περιλάμβανε αποδοχές 30.000 ευρώ το χρόνο και 8 μίνιμουμ (εξασφαλισμένες) συμμετοχές.

Το ζητούμενο πάντως για την πλευρά του Βαγιαννίδη δεν είναι το οικονομικό, αλλά μια πρόταση «έμπρακτης εμπιστοσύνης» που θα αυξάνει τις πιθανότητες συμμετοχής και καθιέρωσης στην πρώτη ομάδα.

Μένει να φανεί κατά πόσον η νέα βελτιωμένη πρόταση του Παναθηναϊκού, με υψηλότερες απολαβές από την αντίστοιχη ηλικιακή νόρμα που υιοθετείται από το κλαμπ, θα…συγκινήσει τους γονείς του ποδοσφαιριστή και μπορεί να αποτελέσει έναν καλό «μπούσουλα» για να…τρέξει η υπόθεση της υπογραφής νέου συμβολαίου.

Πηγή sdna.gr

Σχόλια