Κυκλοφόρησε το βιβλίο Attacking And Finishing Training Sessions του Μιχάλη Τσοκακτσίδη

Κυκλοφόρησε από την εταιρία www.soccertutor.com το βιβλίο του Μιχάλη Τσοκακτσίδη (προπονητή UEFA A) με τίτλο Attacking And Finishing Training Sessions Vol. 1 (114 practices from goal analysis of Real Madrid 4-2-3-1) το οποίο είναι το πρώτο από την αντίστοιχη σειρά που θα ακολουθήσει από τον Αγγλικό οίκο.

Η θεματολογία του βιβλίου (όπως και της σειράς) είναι πρωτοποριακή, καθώς περιλαμβάνει έναν συνδυασμό περιεκτικής ανάλυσης στις φάσεις του παιχνιδιού που οδηγούν στην επίτευξη των γκολ σε συνδυασμό με ένα εξειδικευμένο ασκησιολόγιο το όποιο μπορεί να οδηγήσει σε αυτό το αποτέλεσμα.

Μέσα στις 212 σελίδες του βιβλίου υπάρχει  μια πλήρης και εκτενή ανάλυση των τρόπων με τους οποίους  η Ρέαλ Μαδρίτης  την σεζόν 2011-2012 (πρωταθλήτρια Ισπανίας με 121 γκολ ενεργητικό) έφτανε στην επίτευξη των γκολ της, βρίσκοντας επιθετικές λύσεις  σε κάθε αγωνιστικό πρόβλημα που δημιουργούνταν από αντιπάλους οι οποίοι αμύνονταν στην χαμηλή, στην μεσαία ή στην υψηλή ζώνη.

Όπως επίσης και το πώς αυτό συνέβαινε κατά την φάση της μετάβασης από την άμυνα στην επίθεση όταν η Ρεάλ Μαδρίτης κέρδιζε την μπάλα στην χαμηλή στην μεσαία η στην υψηλή ζώνη και βεβαία πάντα σε συνδυασμό με την αγωνιστική συμπεριφορά και τις ιδιαιτερότητες του αντιπάλου. Σε μια φάση του παιχνιδιού στην οποία η Ρεάλ Μαδρίτης γενικά, αλλά εκείνη την χρόνια ειδικότερα ήταν η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη.

Τέλος το πιο σημαντικό στοιχείο του βιβλίου όπως προαναφέραμε, είναι το γεγονός ότι μετά από κάθε ανάλυση της αγωνιστικής κατάστασης υπάρχει ειδικό εξειδικευμένο ασκησιολόγιο για το πώς μπορεί να επιτευχτεί ο παραπάνω στόχος απέναντι στις ίδιες αγωνιστικές καταστάσεις.

Για πληροφορίες ή παραγγελία του βιβλίου κάντε κλικ εδώ

Σχόλια