Πανηγυρικό φινάλε στο τουρνουά «Γ. Χατζής», του ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ (VIDEO)

Μέσα σε πανηγυρικό κλίμα και με την παρουσία του προέδρου της ΠΑΕ Ατρόμητος Γιώργου Σπανού, ολοκληρώθηκε χθες το 1ο τουρνουά Ακαδημιών Ατρόμητου, που ήταν αφιερωμένο στη μνήμη του Γιώργου Χατζή.

Τέτοια γιορτή του ποδοσφαίρου δεν έχει ξαναγίνει στον Ατρόμητο. Έγινε για πρώτη φορά, θα συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια.

Όλες οι ομάδες και εκατοντάδες γονείς παρακολούθησαν την τελετή λήξης, απόλαυσαν τα παιδιά τους και καμάρωσαν για την πρόοδο τους σε μια γιορτή πραγματικά ατρόμητη που είχε πολλές συγκινήσεις. Ήταν ένα πετυχημένο τουρνουά ανάμεσα στις ομάδες του Ερασιτέχνη Ατρόμητο και στις συνεργαζόμενες ακαδημίες με το Δίκτυο Σχολών Ατρόμητου.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ατρόμητος Γιώργος Σπανός παρέδωσε αναμνηστική πλακέτα στον γιό του αείμνηστου «στρατηγού», Μανώλη Χατζή και αναφέρθηκε στην τεράστια προσφορά του εκλείποντας στον Ατρόμητο. Ευχήθηκε δε όλα τα παιδιά να έχουν υγεία και να πετύχουν τους στόχους τους τονίζοντας ότι εκείνο που προέχει είναι να ξεφύγουν από κακές καταστάσεις μέσω του ποδοσφαίρου.

Τιμητική πλακέτα παρέδωσε και ο δήμαρχος Περιστερίου κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, αυτή τη φορά στον αδελφό του Γιώργου Χατζή, Νίκο που ήταν εμφανώς συγκινημένος.

Το παρών έδωσε μεγάλη αντιπροσωπεία των παλαιμάχων του Ατρόμητου με επικεφαλής τον πρόεδρο Σταύρο Κωνσταντινίδη και τους Πέτρο Μουγιάκο, Γιώργο Κωνσταντινίδη, Μπάμπη Κούκη, Τάκη Ψυρόγιαννη, Σταύρο Μισαηλίδη, Σταύρο Ηλιόπουλο, Θανάση Βαρυπάτη, Φίλιππο Μανωλίτση, αλλά την παράσταση έκλεψε ο 88χρονος Παναγιώτης Μάρκου ο οποίος θα τιμηθεί στο αυριανό παιχνίδι με την Κέρκυρα.

Εκ μέρους της δημοτικής αρχής παραβρέθηκαν οι Αντιδήμαρχοι Βασίλης Μπέτσης, Τάσος Θεοδωράκος και οι δημοτικοί σύμβουλοι Τάκης Παναγιωτόπουλος, Τάσος Καλλιάφας.Όλες οι ομάδες πήραν και μετάλλια για την συμμετοχή τους στο μεγάλο τουρνουά ενώ βραβεύτηκαν και οι πρώτοι σκόρερ.

Ειδική βράβευση στην ομάδα Κ15 που κατέκτησε το Nike Premier Cup και για δεύτερη συνεχόμενη φορά την Ελλάδα και τον Ατρόμητο στην Ευρώπη.

Τη βράβευση έκανε ο πρόεδρος του ΑΠΣ Ατρόμητος Αντώνης Πατατανές και η «ψυχή» του Ερασιτέχνη Θανάσης Κασπίρης.


{youtube width=”615″ height=”400″}hY8Ljdsnqbw{/youtube}

Σχόλια