ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Τα φιλικά των ομάδων Κ15, Κ17 και Κ20 το Σάββατο 25/8

Φιλικούς αγώνες θα πραγματοποιήσουν οι ομάδες Κ15, Κ17 και Κ20 του Ατρόμητου, το Σάββατο 25/8 στα πλαίσια της προετοιμασίας τους.

Η Κ20 θα μεταβεί στα Σπάτα όπου θα συναντήσει στις 12 το μεσημέρι την αντίστοιχη ομάδα της ΑΕΚ. Η Κ17 στις 10 το πρωί του Σαββάτου, θα δώσει δυνατό φιλικό παιχνίδι με την αντρική ομάδα του Φωστήρα στον Ταύρο, ενώ η Κ15 θα μεταβεί στο Κορωπί, όπου στις 9 το πρωί, θα δώσει το πρώτο της τεστ απέναντι στην αντίστοιχη ομάδα του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά:

Τεστ στα Σπάτα με ΑΕΚ η Κ20!

Στην τελική ευθεία έχει αρχίσει να μπαίνει η προετοιμασία του Ατρόμητου Κ20 καθώς σε λίγο θα ξεκινήσουν οι επίσημες υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα.

Στο πλαίσιο αυτό θα δώσει το Σάββατο ένα πολύ δυνατό φιλικό παιχνίδι στα Σπάτα με αντίπαλο την ΑΕΚ Κ20 στις 12 το μεσημέρι.

Ο Μουράτ Σεροπιάν έχει αρχίσει να κατασταλάζει για το σχήμα που έχει προβάδισμα στις προτιμήσεις του εν όψει των επίσημων παιχνιδιών ωστόσο για μια ακόμη φορά θα δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες του.

Δυνατό φιλικό στον Ταύρο με Φωστήρα η Κ17!

Το πιο δυνατό φιλικό παιχνίδι της μέχρι τώρα προετοιμασίας του για τη νέα χρονιά θα δώσει το Σάββατο ο Ατρόμητος Κ17.

Συγκεκριμένα θα αντιμετωπίσει στο γήπεδο του Ταύρου την ανδρική ομάδα του ιστορικού Φωστήρα ο οποίος για πρώτη φορά στην ιστορία του θα λάβει μέρος στο πρωτάθλημα της Α’ Αθηνών.

Η ομάδα του Γιώργου Κορακάκη που έχει δείξει άριστα δείγματα γραφής στα μέχρι τώρα φιλικά παιχνίδια θα αντιμετωπίσει το ματς με μεγάλη σοβαρότητα καθώς η απόδοση της και θα συμπεράσματα που θα εξαχθούν θα είναι πάρα πολύ σημαντικά εν όψει των επίσημων υποχρεώσεων της. Το ματς θα ξεκινήσει στις 10 το πρωί.

Πρώτο τεστ με Παναθηναϊκό η Κ15!

Το πρώτο αναγνωριστικό φιλικό παιχνίδι για τη νέα σεζόν θα δώσει το Σάββατο η νέα Κ15 του Ατρόμητου (φωτο) λίγες μέρες μετά την έναρξη της προετοιμασίας της.

Αντίπαλος θα είναι ο Παναθηναϊκός Κ15 και το ματς θα διεξαχθεί στο αθλητικό κέντρο «Γ.Καλαφάτης» στο Κορωπί στις 9 το πρωί. Ο προπονητής Πέτρος Κοντοβράκης θα χρησιμοποιήσει όλους τους παίκτες που έχει στη διάθεση του προκειμένου να βγάλει τα πρώτα του συμπεράσματα για τη μέχρι τώρα κατάσταση τους σε ατομικό αλλά και ομαδικό επίπεδο.

Σχόλια