ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Ξεκίνησε η συνεργασία των Σχολών με Αθλούπολη-Ελλάς Βέλου

Τη διπλή συνεργασία στο νομό Κορινθίας με τον ΑΣ Πήγασο- Νέα Αθλούπολη και την Ελλάς Βέλου εγκαινίασε το Δίκτυο Σχολών Ατρόμητου με συνέντευξη τύπου που δόθηκε στις εξαιρετικές εγκαταστάσεις της Αθλούπολης.

Αρχικά πήρε το λόγο ο ιδιοκτήτης της Αθλούπολης Σταύρος Μπινιάρης που τόνισε τα εξής:

«Θεωρούμε την σημερινή μέρα ιδιαίτερα σημαντική για την Ακαδημία μας γιατί ξεκινάμε κι επίσημα την συνεργασία μας με μια ομάδα πρότυπο στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Κατόπιν μίλησε ο πρόεδρος της Ελλάς Βέλου Γιώργος Τριαντάφυλλος που είπε:

«Με μεγάλη χαρά καλοσωρίζουμε τον Ατρόμητο και τον ευχαριστούμε για την συνεργασία.Ο τρόπος λειτουργίας των Ακαδημιών μας ταιριάζει στη φιλοσοφία του Ατρόμητου γιατί είναι ομάδα που στηρίζεται στις υποδομές και στηρίζει τα νέα παιδιά. Ο Ατρόμητος ανήκει στις μεγάλες ομάδες και μια τέτοια συνεργασία θα έχει μεγάλη απήχηση στο νομό. Καλούμε τους δημότες μας να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια».

Ο Υπεύθυνος του Δικτύου Σχολών Ατρόμητου Τόλης Αποστόλου τόνισε με την σειρά του τα εξής:

«Είναι χαρά και τιμή για εμάς που ξεκινάμε επίσημα την συνεργασία μας με δύο σωματεία που κοσμούν το νομό Κορινθίας, τα οποία έχουν την τύχη να διοικούνται από εξαιρετικούς ανθρώπους. Το Δίκτυο Σχολών μας αναπτύσσεται σε όλη την Ελλάδα αλλά και στην Κύπρο. Ο Ατρόμητος δουλεύει πάντα στον Έλληνα παίκτη, δίνει βάρος στις Ακαδημίες και γνώμονας μας είναι η εξέλιξη των νέων παιδιών. Με την εκπαίδευση που θα τους κάνουμε στόχος μας είναι να γίνουν καλύτεροι άνθρωποι και καλύτεροι αθλητές ώστε να πάρουν μια καλύτερη θέση στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ευχή μας είναι να δούμε κάποιο παιδί να παίξει στον Ατρόμητο και να κάνει μεγάαλη καριέρα.. Από εδώ και στο εξής να ξέρουν οι γονείς ότι τα παιδιά τους τα εκπαιδεύει και τα παρακολουθεί ο Ατρόμητος».

Ο Υπεύθυνος Εκπαίδευσης του Δικτύου Σχολών Βαγγέλης Μπεκρής σημείωσε ότι:

«Από την πρώτη στιγμή δίνουμε το πλάνο και τις αρχές του δικτύου σχολών. Θα έχουμε σεμινάρια σε τακτά διαστήματα και πιστεύω ότι θα έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Τέλος ο προπονητής του Ατρόμητου Κ20 Γιώργος Κορακάκης που έδωσε το παρών στην εκδήλωση δήλωσε:

«Σας ευχαριστούμε για τη φιλοξενία και είναι τιμή μας να συνεργαστούμε με δύο ομάδες πρότυπες στο νομό σας. Δίνουμε μεφάλη βάση στη λέξη «εκπαίδευση» και σκύβουμε πάνω από τα παιδιά. Για μένα έχει σημασία η ψυχή ενός παιδιού για να βγάλει ότι παραπάνω μπορεί να δώσει σε ένα άθλημα πολύ δύσκολο. Δουλεύουμε σε επαγγελματικά πρότυπα με την επιστήμη βοηθό μας».

Σχόλια