Στην Κ15 του ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ο Γιώργος Στόϊλας, από τον ΠΟΣ 2000

Τον δρόμο του Βασίλη Κίναλη ακολούθησε και ο Γιώργος Στοΐλας, καθώς από τον ΠΟΣ 2000 (Sport Village), μεταγράφηκε στον Ατρόμητο Αθηνών, αφού σήμερα νωρίς το μεσημέρι στο Sport Village, έπεσαν οι υπογραφές και ο Γιώργος ανοίγει πλέον τα… φτερά του, καθώς μια λαμπρή ευκαιρία για μια μεγάλη καριέρα, όνειρο του κάθε νεαρού ποδοσφαιριστή, ανοίγεται μπροστά του.

Την Αθηναϊκή ομάδα εκπροσώπησε ο Υπεύθυνος των Ακαδημιών και επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ, Τόλης Αποστόλου, ενώ από τον ΠΟΣ παραβρέθηκαν ο πρόεδρος Ανέστης Αναστασιάδης και οι ιδιοκτήτες Δάκης Χάβος, Γιώργος Παπαδόπουλος και Μπάμπης Χατζόπουλος, αλλά και η οικογένεια του Γιώργου εμφανώς συγκινημένη.

Αμέσως μετά τις υπογραφές οι πρωταγωνιστές έκαναν τις παρακάτω δηλώσεις:

Γιώργος Παπαδόπουλος (Ιδιοκτήτης – Προπ. Ακαδημιών Sport Village):

«Η Ακαδημία του Sport Village είναι ιδιαίτερα χαρούμενη, που μετά την περσινή μεταγραφή του Βασίλη Κίναλη, φέτος δίνουμε έναν ακόμη παίκτη στον Ατρόμητο, τον Γιώργο Στοΐλα. Μας χαροποιεί ιδιαίτερα που η δουλειά μας τόσα χρόνια φέρνει αποτελέσματα και είναι τιμή για μας που μια μεγάλη ομάδα της Super League, όπως είναι ο Ατρόμητος, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, αξιολογεί έναν ακόμη παίκτη από την ακαδημία μας. Εμείς με χαρά ανταποκρινόμαστε, το ίδιο θα κάνουμε και για όλες τις ομάδες φυσικά,  αλλά βλέπουμε ότι η συνεργασία μας με τον Ατρόμητο συνεχίζεται και εμείς θα ευχηθούμε καλή πορεία στον Γιώργο  Στοΐλα και θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε όπως δουλεύουμε μέχρι τώρα, για να βγάλουμε και άλλα ταλέντα. Εύχομαι καλή σταδιοδρομία στον Γιώργο Στοΐλα».

Απόστολος Αποστόλου (Υπεύθυνος Ακαδημιών και Επικεφαλής τμήματος σκάουτινγκ Ατρόμητου Αθ.):

«Εκπροσωπώντας την ομάδα του Ατρομήτου, είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος, που σήμερα βρίσκομαι εδώ στις Σέρρες, στην εξαιρετική Ακαδημία του Sport Village, ΠΟΣ 2000 όπως ονομάζεται. Για μας είναι πολύ σημαντικό, τα  ’φερε έτσι η συγκυρία και η τύχη,  η συνεργασία που ξεκινήσαμε με την συγκεκριμένη Ακαδημία,  συνεχίζεται για δεύτερη χρονιά να παίρνουμε στις τάξεις μας ένα εξαιρετικό ταλέντο,  τον Γιώργο Στοΐλα, ο οποίος θα ενταχθεί στην ομάδα U15 του Ατρόμητου. Με την περσινή εμπειρία που είχαμε και συνεχίζουμε  την συνεργασία γιατί έχουμε κοινή φιλοσοφία με τους ανθρώπους του Sport Village που έχει στόχο και σκοπό την πρόοδο των νέων παιδιών. Οι  άνθρωποι της Ακαδημίας που δουλεύουν πολύ και φαίνεται αυτό με τα αποτελέσματα πάρα πολύ καλά με τα παιδιά, τους ενδιαφέρει μόνο η πρόοδος των παιδιών.

Ο Ατρόμητος είναι μια ομάδα η οποία έχει βασική της φιλοσοφία η όποια ξεκινάει από τον πρόεδρό μας κ. Σπανό να στηρίζει τον Έλληνα και νεαρό ποδοσφαιριστή από τις υποδομές.Το αποτέλεσμα από την πρόοδο του Βασίλη Κίναλη είναι μια σαφή απόδειξη της δουλειά που γίνεται στην ακαδημία του Ατρομήτου. Ο Κίναλης μέσα σε ένα χρόνο, έπαιξε βασικός σε όλα τα παιχνίδια της U15 του Ατρόμητου, συμμετείχε μαζί μας σε δυο διεθνή τουρνουά, με εξαιρετικές εμφανίσεις, και το αποκορύφωμά ήταν η κλήση του στην Εθνική ομάδα, γεννηθέντων 1999 και να αποτελεί έναν από τους 3 τερματοφύλακες της Εθνικής Ελλάδος.

Το ίδιο ευελπιστούμε και με τον Γιώργο, ο οποίος είναι εξαιρετικός χαρακτήρας πρώτα απ’ όλα, στηρίζεται από μια εξαιρετική οικογένεια, που είναι πάρα πολύ σημαντικό για εμάς, είναι μια απόφαση ζωής και για αυτούς το να έχουν το παιδί τους τόσο πολύ μακριά, Αλλά νομίζω μιλώντας και οι δυο οικογένειες που προέρχονται από την ίδια ακαδημία νομίζω ότι η μια βοήθησε την άλλη στο να παρθεί αυτή η απόφαση, γιατί πραγματικά αξίζει τον κόπο, είναι για των παιδιών. Καλωσορίζω σήμερα τον Γιώργο λοιπόν στην οικογένεια του Ατρόμητου και επίσημα και να του ευχηθώ υγεία πάνω απ’ όλα, συγκέντρωση σ΄ αυτόν τον σκοπό για τον οποίο έρχεται κοντά μας και καλή τύχη και καλή πρόοδο στη ζωή του γενικότερα και στο ποδόσφαιρο που αγαπάει από μικρό παιδί.

Γιώργος Στοΐλας (Ποδοσφαιριστής):

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος διότι όλα αυτά τα χρόνια που δούλευα για να καταφέρω να φτάσω σ’ αυτό το σημείο. Αρχικά θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους, του ΠΟΣ, που με ανέδειξαν, αλλά περισσότερο τον προπονητή μου Αλέκο Μόσχο, διότι μαζί δουλέψαμε ώστε να φτάσω εγώ, σε αυτό το σημείο. Στη συνέχεια θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένειά μου και τους συγγενείς μου για την ψυχολογική κυρίως στήριξη και τον κ. Αποστόλου που πίστεψε σε μένα. Τελειώνοντας θα πω ότι θα προσπαθήσω να δικαιώσω όσους πίστεψαν σε μένα και συνεχίζουν να πιστεύουν».

Πηγή:serresgoal.gr

Σχόλια