ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Πραγματοποιήθηκε η αξιολόγηση των νεαρών ποδοσφαιριστών από το Δίκτυο Σχολών!

Παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες που επικράτησαν το διήμερο 5 & 6 Ιανουαρίου, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η αξιολόγηση νεαρών ποδοσφαιριστών από τις οκτώ συνεργαζόμενες ακαδημίες με το Δίκτυο Σχολών του Ατρόμητου.

Συνολικά συμμετείχαν 80 παιδιά που χωρίστηκαν σε τρία ηλικιακά γκρουπ και το επίπεδο ποιότητας ήταν εξαιρετικά υψηλό.

Η πρώτη μέρα της αξιολόγησης έγινε στο Προπονητικό Κέντρο των Ακαδημιών (γήπεδο Νταμάρι) το οποίο όμως καλύφθηκε από χιόνι τη δεύτερη μέρα με αποτέλεσμα να πραγματοποιηθεί  στο γήπεδο του Ηφαίστου μετά από την καταλυτική παρέμβαση του προέδρου του ΑΟΔΗΠ Δημήτρη Χιώτη.

Επικεφαλής της αξιολόγησης ήταν ο Υπεύθυνος του Δικτύου Σχολών Ατρόμητου Τόλης Αποστόλου και συμμετείχαν οι προπονητές: Βασίλης Καλτσής, Άρης Σαρακηνός, Τάσος Μπαμπανιώτης, Απόστολος Λάφκας, Τάκης Γιαταγανάκης, Θανάσης Σερπάνος.

Τον εργομετρικό έλεγχο έκανε ο Βαγγέλης Μπεκρής, ενώ στην επιτυχία του διήμερου προγράμματος συνέβαλαν οι φροντιστές Βασίλης Κεχαγιάς, Παύλος Μωραϊτης και οι γιατροί Δημήτρης Κίτσος, Τάσος Αυδής.

Τόλης Αποστόλου: «Στέφθηκε με επιτυχία  η αξιολόγηση παιδιών»

«Αν και δεν είχαμε σύμμαχο τον καιρό, προσπαθήσαμε με όλο το επιτελείο το οποίο ευχαριστώ ιδιαίτερα να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να στεφθεί με επιτυχία η αξιολόγηση παιδιών από τις συνεργαζόμενες ακαδημίες.

Το σημαντικό σε αυτή την διαδικασία είναι να υπάρχει οργάνωση έτσι ώστε να μείνουν ευχαριστημένα τα παιδιά που συμμετέχουν και να δείξουν το 100% των δυνατοτήτων τους σε αυτή την εμπειρία ζωής» δήλωσε στο atromitosfc.gr ο Τόλης Αποστόλου και πρόσθεσε:

«Αυτό που είπα στα παιδιά είναι ότι δεν πρέπει να έχουν πίεση και άγχος και ούτε να νιώθουν ότι δίνουν εξετάσεις αλλά να περάσουν καλά και να ευχαριστηθούν τη διαδικασία. Τόνισα επίσης ότι δεν πρόκειται και τα 80 παιδιά να παίξουν στον Ατρόμητο όμως πρέπει να είναι βέβαια ότι με τη δουλειά που θα συνεχίσουν να κάνουν μέσα από το πρόγραμμα που προσφέρουμε στις συνεργαζόμενες ακαδημίες θα έχουν μια σημαντική θέση στη ζωή ως άνθρωποι, αλλά και στο ποδόσφαιρο ως αθλητές».

Οι συνεργαζόμενες ακαδημίες που έλαβαν μέρος είναι οι: Champions Soccer (Λεμεσός), Ακαδημία Σερπάνος (Λαμία), Εθνικός Κεραμιδίου (Κατερίνη), Ευκλείδης Μεγάρων, Δύναμη Ασπροπύργου, Ηρακλής Λάρδου (Ρόδος), Ελλάς Βέλου, ΑΣ Πήγασος- Αθλούπολη (Κόρινθος).

Η ΠΑΕ Ατρόμητος ευχαρίστησε θερμά τους προπονητές και τους γονείς των παιδιών για την άψογη διεξαγωγή του προγράμματος.

Σχόλια