ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Πόλος έλξης το «Νταμάρι» για τους σκάουτερ!

Η πολύ καλή δουλειά που γίνεται στις υποδομές στον Ατρόμητο, οι πολλές επιτυχίες και οι νίκες των ομάδων της Ακαδημίας, η φήμη που αποκτήθηκε, εύλογα έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον των σκάουτερ.

Άλλοτε κοντά, άλλοτε  μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, όπως συμβαίνει τις περισσότερες φορές γιατί οι σκάουτερ και οι μάνατζερ δεν θέλουν να «διαλαλούν» την παρουσία τους, σπεύδουν στο «Νταμάρι» για να παρακολουθήσουν κάποιον αγώνα, από τον οποίο θέλουν να «τσιμπήσουν» κάποιο από τα πολλά ταλέντα που έχει ο Ατρόμητος στην Ακαδημίας του.

Η τελευταία επίσκεψη ωστόσο που έγινε στο «Νταμάρι» από σκάουτερ ήταν μαζική και είχε άκρως ευρωπαϊκό χαρακτήρα. Ο Τόλης Αποστόλου δέχθηκε ένα τηλεφώνημα στο οποίο του ειπώθηκε ότι ανεβαίνουν στο “βουνό”, σκάουτερ από τέσσερις ιταλικές ομάδες και από μια αυστριακή.

Πράγματι λίγη ώρα μετά έφθασαν σκάουτερ από την Αταλάντα (ArchettΙ) την Φιορεντίνα (Taldo), την Τορίνο (Panuzzi), τη Σαμπντόρια (Moschardi) και την Ραπίντ Βιέννης ( Ringel), οι οποίοι κάθισαν στο «Νταμάρι» για να δουν αγώνες των τμημάτων της Ακαδημίας του Ατρόμητου, γνωρίζοντας θερμή υποδοχή από τον Τόλη Αποστόλου, τον Θανάση Κασπίρη και τον Σάκη Σάσσαλο.

Στο τέλος της επίσκεψης οι πέντε σκάουτερ έβγαλαν μια αναμνηστική φωτογραφία, με τα πολύ μικρά παιδιά της Ακαδημίας σε ανάμνηση της επίσκεψης τους στο Περιστέρι.

Πηγή: peristerisports.gr

Σχόλια