ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Έγιναν επαγγελματίες ο 18χρονος Παπασπύρος και ο 16χρονος Λημνιός!

«Τα αγαθά κόποις κτώνται» αλλά και επιβραβεύονται!

Στα γραφεία της ΠΑΕ βρέθηκαν σήμερα το πρωί οι Σπύρος Παπασπύρος και Δημήτρης Λημνιός (photo) για να υπογράψουν συμβόλαιο τεσσάρων και τριών χρόνων αντίστοιχα παρουσία του τεχνικού διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλου.

Οι δύο ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές μετείχαν στο βασικό στάδιο προετοιμασίας της αντρικής ομάδας στο Πήλιο, αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις και με εισήγηση του προπονητή Γιώργου Παράσχου κατατάσσονται πλέον στην επαγγελματική ομάδα.

Αμφότεροι, έχουν ενταχθεί στις υποδομές μέσα από τη διαδικασία του τμήματος σκάουτινγκ της ΠΑΕ Ατρόμητος, επικεφαλής του οποίου είναι ο Τόλης Αποστόλου και με τη σύμφωνη γνώμη του τεχνικού διευθυντή Ακαδημιών Τάκη Μιχαλέτου.

Καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη τους έπαιξε ωστόσο και η προσφορά των προπονητών με τους οποίους συνεργάστηκαν στις ομάδες Κ17 και Κ20.

Ο Σπύρος Παπασπύρος που έχει γεννηθεί το 1996 και αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού χαφ είναι διεθνής με τις Εθνικές Παίδων και Νέων. Αποκτήθηκε πριν τρία χρόνια από τον Παννεαπολικό.

Ο Δημήτρης Λημνιός που έχει γεννηθεί το 1998 και αγωνίζεται στη θέση του επιθετικού αποκτήθηκε πριν δύο χρόνια από τους Νέους Αθλητές Νίκης Βόλου. Είναι διεθνής με την Εθνική Παίδων.

Σχόλια