ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Υπέγραψε ο 15χρονος Μελικιάν – Ολοκληρώθηκαν με μεγάλη επιτυχία τα δοκιμαστικά στην Κατερίνη [VIDEO]

Μετά τον Δημήτρη Τζίνοβιτς και ο Νίκος Μελικιάν κατηφορίζει στο Περιστέρι για λογαριασμό του Ατρόμητου Αθηνών.

Ο διεθνής με την Εθνική Κ15, τερματοφύλακας του Εθνικού Νέου Κεραμιδίου Πιερίας, Νίκος Μελικιάν, θα αποτελέσει μέλος της Κ17 του Ατρόμητου, την ερχόμενη αγωνιστική σεζόν.

Στις εγκαταστάσεις του Εθνικού Νέου Κεραμιδίου,  ο 15χρονος (γενν. 2/3/1999) Μελικιάν, υπέγραψε τη μεταγραφή του, παρουσία του προέδρου και του ΔΣ του Εθνικού, καθώς και του εκπρόσωπου του Ατρόμητου Τόλη Αποστόλου και των υπολοίπων μελών του τεχνικού επιτελείου.

Η παρουσίαση της μεταγραφής έγινε επίσημα χθες σε εκδήλωση αξιολογήσεων ποδοσφαιριστών από το τμήμα σκάουτιγκ του Ατρομήτου στο νέο Κεραμίδι, όπου συνολικά 72 παιδιά έδωσαν το παρόν, που έγιναν απ τον Ατρόμητο Αθηνών και τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου.

Στις αξιολογήσεις συμμετείχαν από πλευράς Ατρόμητου, οι Αποστόλης Αποστόλου (επικεφαλής σκάουτιγκ του Ατρόμητου), ο ειδικός  συνεργάτης Θανάσης Σερπάνος (εξειδικευμένος στην εκπαίδευση της τεχνικής ποδοσφαίρου), ο Άρης Σαρακηνός (προπονητής της Κ17 του Ατρόμητου), ο Τάσος Μπαμπανιώτης (γυμναστής της Κ20  του Ατρόμητου),  και από τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου, στην οργάνωση των τμημάτων βοήθησαν οι προπονητές Κώστας Μυστακίδης και Ηλίας Μπαζάκος.

Παρόντες πολλοί γονείς παιδιών και σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο του Εθνικού. Τα δοκιμαστικά ολοκληρώθηκαν με μεγάλη επιτυχία, με χαρακτηριστικό τον σεβασμό και την αποδοχή του Ατρόμητου απ’ όλους.

Η ανακοίνωση του Εθνικού Ν. Κεραμιδίου, για την μεταγραφή του Νίκου Μελικιάν:

«Ο ποδοσφαιριστής μας Νίκος Μελικιάν μεταγράφεται στον Ατρόμητο Αθηνών. Έτσι με μεγάλη χαρά βλέπουμε και άλλο παιδί της ομάδος (όπως Χατζηδίμπας, Τζίνοβιτς) να ανεβαίνει σε ομάδα της Superleague δίνοντας μεγάλη χαρά σε όλους μας.

Η μεταγραφή του Μελικιάν είναι ένα ακόμη δείγμα της δουλειάς που γίνεται στον Εθνικό. Υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε στην ίδια φιλοσοφία, στην προώθηση νέων παιδιών. Ευχόμαστε δε ολόψυχα στον “Νικολάκη μας” τον Μελικιάν, να είναι υγιής και να μας κάνει περήφανους ανεβαίνοντας ακόμη πιο ψηλά.

Το ΔΣ του Εθνικού Νέου Κεραμιδίου».

Δείτε το βίντεο από τη σχετική εκδήλωση

{youtube width=”615″ height=”400″}hh3B2UGsHzw{/youtube}

Σχόλια