Στην Κ20 του Ατρομήτου, τέσσερις 98άρηδες – Τρεις στην προετοιμασία της αντρικής ομάδας από τους μικρούς!

Τέσσερις ποδοσφαιριστές γεννηθέντες το 1998 οι οποίοι κανονικά είναι να αγωνιστούν τη νέα αγωνιστική σεζόν στην ομάδα Κ17, σύμφωνα με πληροφορίες, θα την …προσπεράσουν και θα είναι μέλη της ομάδας Κ20 του Ατρομήτου.

Πρόκειται για τον Δημήτρη Λημνιό (γενν. 27/5/1998) που αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός, σε όλες τις θέσεις της επιθετικής γραμμής, τον Σπύρο Νάτσο (γενν. 9/6/1998) που αγωνίζεται ως αμυντικό χαφ, τον Αλέξανδρο Κατράνη (γενν. 4/5/1998) που αγωνίζεται ως αριστερό μπακ και χαφ και τον τερματοφύλακα Παναγιώτη Καλογερά (γενν. 9/2/1998).

Τους παραπάνω πιστεύουν πολύ στον Ατρόμητο, καθώς οι ιθύνοντες της κυανόλευκης ΠΑΕ θεωρούν ότι έχουν τις δυνατότητες για να κάνουν γρήγορα το παραπάνω βήμα.Ο Λημνιός και ο Νάτσος θεωρούνται τα νέα μεγάλα ανερχόμενα ταλέντα του συλλόγου, καθώς αμφότεροι δοκιμάστηκαν πρόσφατα στην Ιταλία, σε Σαμπντόρια και Ρόμα αντίστοιχα.

Να σημειωθεί ότι ο Δημήτρης Λημνιός μαζί με τον 96άρη τερματοφύλακα Χρήστο Θεοδωράκη καθώς και τον επίσης 96άρη μέσο Σπύρο Παπασπύρο θα λάβουν μέρος και στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας της πρώτης ομάδας, το οποίο θα διεξαχθεί από τις 3 έως τις 16 Ιουλίου στο Πήλιο.

* Στη φωτογραφία ο Σπύρος Νάτσος

Γιάννης Βαλμάς για το football-academies.gr

Σχόλια