Στο Δίκτυο Σχολών του Ατρόμητου και ο Ηρακλής Λάρδου από τη Ρόδο!

Άλλη μια ακαδημία προστέθηκε στο Δίκτυο Σχολών του Ατρόμητου. Ο Ηρακλής Λάρδου από τη Ρόδο ανήκει πλέον στην “οικογένεια” του Ατρόμητου.

Τις επόμενες μέρες ο Υπεύθυνος του Δικτύου Σχολών Ατρόμητου Τόλης Αποστόλου, μαζί με το υπόλοιπο επιτελείο του δικτύου, θα ταξιδέψει στη Ρόδο, για να κηρύξει κι επίσημα την έναρξη της συνεργασίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ατρόμητου:

Η «οικογένεια« του Ατρόμητου μεγαλώνει ακόμη περισσότερο και αγκαλιάζει με σταθερά βήματα όλη την Ελλάδα.

Με ιδιαίτερη χαρά καλωσορίζουμε τον Ηρακλή Λάρδου από το πανέμορφο νησί της Ρόδου ο οποίος προστίθεται κι επίσημα στο Δίκτυο Σχολών του Ατρόμητου.

Ο πρόεδρος του νησιώτικου συλλόγου Γιάννης Καντοιμίρης μιλώντας στο  atromitosfc.gr  δήλωσε τα εξής:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την έναρξη της συνεργασίας μας με τον Ατρόμητο η οποία είμαστε βέβαιοι ότι θα αναπτύξει ακόμη περισσότερο την Ακαδημία μας  γιατί ο Ατρόμητος έχει πολύ καλό όνομα στη Ρόδο και συγκαταλέγεται στις μεγάλες ομάδες του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Επιπλέον είναι πολύ σημαντικό για τα παιδιά να γνωρίζουν ότι πίσω από την Ακαδημία μας βρίσκεται ο Ατρόμητος γιατί το όνειρο κάθε νέου ποδοσφαιριστή είναι να κάνει καριέρα και να παίξει κάποτε σε μια μεγάλη ομάδα».

Μέσα στις επόμενες μέρες ο Υπεύθυνος του Δικτύου Σχολών Ατρόμητου Τόλης Αποστόλου θα ταξιδέψει για το Σαμαραγδένιο Νησί για να κηρύξει κι επίσημα την έναρξη της συνεργασίας μαζί με το υπόλοιπο επιτελείο του δικτύου.

Σχόλια