Ο Άρης Ρεθύμνου επίσημα μέλος του δικτύου σχολών του Ατρόμητου

Την επίσημη έναρξη της συνεργασίας του με τον Άρη Ρεθύμνου παρουσίασε το Δίκτυο Σχολών Ατρόμητου.

Στην κατάμεστη αίθουσα των γραφείων του κρητικού συλλόγου ο υπεύθυνος του δικτύου Τόλης Αποστόλου και ο προπονητής των ακαδημιών Σωτήρης Ρίζος ανέλυσαν το πλάνο και τη φιλοσοφία αυτής της συνεργασίας.

Με διεξοδικό τρόπο ο Τόλης Αποστόλου αναφέρθηκε στο έργο που γίνεται στον Ατρόμητο και τον τρόπο που λειτουργεί ένας από τους πιο υγιείς συλλόγους του ελληνικού πρωταθλήματος. Στάθηκε δε ιδιαίτερα στον ρόλο που πρέπει να έχουν οι προπονητές-παιδαγωγοί αλλά και οι γονείς.

Ο Σωτήρης Ρίζος τόνισε ότι ο αθλητισμός και εν προκειμένω το ποδόσφαιρο προετοιμάζουν έναν νέο άνθρωπο να ενσωματωθεί στη κοινωνία, δείχνοντας ότι οι ακαδημίες δεν είναι απλά προπόνηση.

Την παρουσίαση προλόγισε ο πρόεδρος του Άρη Ρεθύμνου Μανώλης Βαρούχας ο οποίος αναφέρθηκε στα οφέλη που μπορεί και πρόκειται να αποκομίσει η ομάδα του από αυτή τη συνεργασία.

Μίλησε ακόμη ο προπονητής της ανδρικής ομάδας Στέλιος Κοζανίδης που αφού ευχαρίστησε τους ανθρώπους του Ατρομήτου , δήλωσε σίγουρος πως τα μέλη της ομάδας   του Άρη (διοίκηση- προπονητές – αθλητές) μόνο κέρδη θα έχουν από αυτήν την συνεργασία.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο αντιδήμαρχος κ. Γεωργαλής, ο υπεύθυνος αθλητισμού του δήμου κ. Λαχνιδάκης, ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης του δήμου κ. Νίνος, το μέλος το Δ.Σ. της Ε.Π.Ο. κ. Σταρράκης, τα μέλη της ΕΠΣΡ κ .Γαζανός και κ. Κουτάντος.

Σχόλια