ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Απίστευτη, απίθανη και ωραία η φετινή Κ14!

Μια εκπληκτική χρονιά που ίσως να μην έχει ξανακάνει ποτέ στο παρελθόν  ομάδα της ηλικιακής κατηγορίας του, πραγματοποίησε φέτος ο Ατρόμητος Κ14 αποτελούμενος από παίκτες που γεννήθηκαν το 2004!

Συμμετέχοντας  στο τουρνουά Attica μαζί με όλες τις ΠΑΕ του λεκανοπεδίου τα φοβερά και τρομερά παιδιά του Ατρόμητου υπό την καθοδήγηση του προπονητή τους Σάκη Σάσσαλου έσπασαν κυριολεκτικά τα βαθμολογικά κοντέρ καθώς κατέκτησαν την 1η θέση (64 βαθμοί)  με πολύ μεγάλη διαφορά από τον δεύτερο Παναθηναϊκό  22 βαθμοί) και από τον τρίτο Ολυμπιακό (25 βαθμοί).

Μάλιστα αν κοιτάξει κανείς πιο πίσω, θα δει ότι η τέταρτη της βαθμολογίας ΑΕΚ είναι σε απόσταση 34 βαθμών, ενώ ακόμη πιο εντυπωσιακό είναι το γεγονός ότι η διαφορά του πρώτου Ατρόμητου από τον τελευταίο Απόλλωνα είναι 55 ολόκληροι βαθμοί.

Αναμφισβήτητα η κυριαρχία του Ατρόμητου στην συγκεκριμένη ηλικία αποδεικνύει το υψηλό επίπεδο δουλειάς των αθλητών σε συνδυασμό με τη διαρκή προσπάθεια των ανθρώπων της ομάδας μας.

Ο Υπεύθυνος της Ακαδημίας του Ατρόμητου κ. Αθανάσιος Κασπίρης  εμφανώς ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα δήλωσε στο apsatromitosfc.gr τα εξής:« Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες της Κ14 του Ατρόμητου και στο τεχνικό επιτελείο γιατί μας χάρισαν μια εκπληκτική και ανεπανάληπτη χρονιά που έκανε υπερήφανη όλη την Ακαδημία μας. Η επόμενη χρονιά θα είναι μια νέα πρόκληση για τα παιδιά αυτά αλλά είμαι βέβαιος ότι έχουν θέσει τις βάσεις για μια πολύ καλή, ακόμα καλύτερη συνέχεια».

Σχόλια