Απολογισμός της σεζόν 2013-14, της Αθλητικής Ακαδημίας Γιαννιτσών [PHOTOS]

Η πολύ καλή Αθλητική Ακαδημία Γιαννιτσών (ΑΑΓ) προέβει στον απολογισμό της σεζόν που πέρασε και όπως θα δείτε παρακάτω ήταν πολύ πλούσιος.

Αναλυτικά:

Η Αθλητική Ακαδημία Γιαννιτσών έκλεισε την σεζόν 2013-14 με την λήξη του 14ου τουρνουά «Ευ αγωνίζεσθαι», που φέτος έγινε στο «Alexadra camp» στην Κάριανη Καβαλας, ο πρόεδρος της Ακαδημίας κ. Σάββας Παπαδόπουλος ευχαρίστησε όλους τους συνεργάτες της ΑΑΓ, τους γονείς και όλα τα παιδιά που ήταν παρόν στην εκδήλωση, όπως και εκείνα που απουσίαζαν. Με υπερηφάνεια αναφέρθηκε στις επιτυχίες (αγωνιστικές και παιδαγωγικές) της Ακαδημίας, την σεζόν που πέρασε, οι οποίες ήταν πολλές (ατομικές και ομαδικές βραβεύσεις) όπως τόνισε.

Η ΑΑΓ ΓΙΑ ΕΝΑ 5ΘΗΜΕΡΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Αρχής γενομένης από τις διακρίσεις των 5 ομάδων μας στο τουρνουά « 2ο YOUTH TALENTS CUP ATHENS» 3 έως 7 Ιανουαρίου 2014, όπου οι παίδες πήγαν στην τελική φάση και οι Νέοι μέχρι τον Τελικό μεταξύ 114 ομάδων απ όλη την Ελλάδα. Η συμμετοχή αυτή προσέφερε στα παιδιά μας ποδόσφαιρο και πολιτιστικές εικόνες της πρωτεύουσας, με επισκέψεις στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας και την επίσκεψη στο στο “Allou Fun Park”.

Η ΑΑΓ ΓΙΑ ΕΝΑ 3ΗΜΕΡΟ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ

Η παραδοσιακή συμμετοχή της ΑΑΓ στο Πασχαλινό τουρνουά της Σκόντα Ξάνθης με συνεχόμενες προκρίσεις στην τελική φάση και την κατάκτηση τίτλων όπως και φέτος, ήταν μέχρι τώρα μέσα στα «πρέπει» της φιλοσοφίας μας. Όμως μετά την αλλαγή στρατηγικής των Θρακών στις υποδομές, είναι πλέων θέμα αν η παράδοση συνεχιστεί. Πάντως οι αθλητικές εγκαταστάσεις στα Πηγάδια και η σύγκριση της ποιότητας των παικτών μας, είναι πάντα ένα κίνητρο.

Η ΑΑΓ ΓΙΑ ΕΝΑ 5 ΘΗΜΕΡΟ ΣΤΟ « Komm mit »

« Hellas Trophy » 12.04.2014 – 16.04.2014 Για πρώτη φορά η ΑΑΓ παίρνει μέρος με 3 τμήματα στο διεθνές τουρνουά « komm mit » στην Λεπτοκαρυά Πιερίας.

Πιστεύουμε πως τέτοιες εμπειρίες δίνουν στα παιδιά μας έναν άλλο, ποιο ευρωπαϊκό αέρα με το DFB και με την adidas στο πλευρό τους, ως προς την αξιοποίηση και προώθηση ταλέντων.

Η ΑΑΓ ΣΕ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΛΕΩΝ

Συμμέτοχες σε δέκα (10) συνολικά τουρνουά πόλεων με τουλάχιστον 3-4 τμήματα σε κάθε έξοδο μας : Σέρρες: Πανσερραϊκός τουρνουά της UNICEF κατά της φτώχειας. Βέροια Ακαδημία Μακεδόνων, Γουμένισσα «Ακαδημία Πάικου», Αξιούπολη «Ακαδημία Εθνικού», Αλεξάνδρεια Ημαθείας, Πολύκαστρο, Νάουσα.

Θεσσαλονίκη : ΑΡΗΣ,ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός (παράτημα Θέρμης).

Η ΑΑΓ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΠΣ ΠΕΛΑΣ

Συμμετοχή στην Πέλλα .

Για 14η συνεχόμενη χρονιά η Αθλητική Ακαδημία Γιαννιτσών παίρνει μέρος στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Πέλλας, το οποίο έχει κατακτήσει (επτά) 7 συνεχόμενες φορές. Τα τελευταία 4 χρόνια η ΑΑΓ συμμετέχει στην ΕΠΣ Πέλλας μόνον με ομάδες μικρών τμημάτων όπου δεν υπάρχει βαθμολογία.

Η ΑΑΓ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (ΕΠΣΜ) Πρωταθλητές στην Θεσσαλονίκη με ΝΕΟΥΣ και ΠΑΙΔΕΣ

Στην ΕΠΣΜ (Θεσσαλονίκη) η ΑΑΓ συμμετέχει για 12η συνεχόμενη χρόνια με 8 ομάδες σ όλες τις κατηγορίες (προτζούνιορ, τζούνιορ, προπαίδες, παίδες και Νέους) έχοντας αντιπάλους με υψηλό ποιοτικά επίπεδο, όπως ο Παοκ, Αρης, Ηρακλης, Απόλλων Καλαμαριάς, Αγροτικός Αστέρας, Μπέμπιδες, Μακεδονικός, Παύλος Μελάς, Αστέρας Αμπελοκήπων, Οδυσσέας Κορδελιού κλπ .

Στα συν είναι το γεγονός ότι τα πρωταθλήματα Θεσσαλονίκης διαρκούν από τον Σεπτέμβριο μέχρι και τον Μάιο. . Η ομάδα Παίδων με 26 αγώνες στο πλαίσιο του πρωταθλήματος τερμάτισε πρωταθλήτρια στον όμιλο της.

Ενώ η Ομάδα των νέων που βγήκε επίσης πρωταθλήτρια ΕΠΣΜ, έδωσε 31 συνολικά αγώνες, εκπροσωπώντας την ΑΑΓ και τον Δήμο Πέλλας, επάξια στο ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι της Θεσσαλονίκης και της Βορείου Ελλάδας.

*****« 14ο τουρνουά ευ αγωνίζεσθαι »

Για πρώτη φορά η ΑΑΓ μετέφερε το παραδοσιακό τουρνουά που επί 13 χρόνια γινόταν στην πόλη των Γιαννιτσών έκτος δήμου και συγκεκριμένα στον Νομό Καβαλάς στα φανταστικά γήπεδα του Ακροποτάμου και του Οφρινίου. Ως έδρα επιλέχτηκε το «Alexandra camp» στην Τούζλα (Κάριανη) που είναι βουτηγμένο στο πράσινο και βρέχετε στην κυριολεξία από το κύμα.. Το τουρνουά στέφτηκε από απόλυτη επιτυχία, αφού τόσο η Σκόντα Ξάνθης όσο και ο Άρης Θες/νικης που ήταν παρόν με τα τμήματα τους, έκαναν συγκεκριμένες επιλογές ιδιαίτερα από τους παίδες / προπαίδες μας και αφού μικροί μεγάλοι, δικοί μας όπως και φιλοξενούμενοι το ευχαριστήθηκαν απόλυτα.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

*Η Ακαδημία ανοίγει ξανά τις πόρτες της (πλην ΝΕΩΝ και ΠΑΙΔΩΝ) την Δευτέρα 1. Σεπτεμβρίου στις 6.00 μμ.

* Εγγραφές θα αρχίσουν να γίνονται στα βαγόνια από την Τετάρτη 20 Αυγούστου 2014 απογευματινές ώρες.

* Η ομάδα παίδων θα αρχίσει με την προετοιμασία επίσης την Τετάρτη 20 Αυγούστου 2014.

* Οι Νέοι να παρακολουθούν τις ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ μας sto FB.

Φωτορεπορτάζ

Δείτε στιγμές από τις εκδηλώσεις της Αθλητικής Ακαδημίας Γιαννιτσών κάνοντας κλικ εδώ

Σχόλια