6ήμερο ATHENS SOCCER TALENT CAMP ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – Το καλύτερο ποδοσφαιρικό CAMP, αυτό το καλοκαίρι! (25-30 Ιουνίου)

Η ακαδημία του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ  διοργανώνει στην ΑΘΗΝΑ, το “ATHENS SOCCER TALENT CAMP”, ένα 6ήμερο camp για παιδιά, γεννημένα τα έτη 2000 έως και 2008.

Το camp θα λάβει χώρα στις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας του ΠΑΣ Γιάννινα στο Ρέντη (Καναπιτσέρη 13, έναντι Allou Fun Park) και θα διεξαχθεί το διάστημα από Πέμπτη 25 Ιουνίου, έως και Τρίτη 30 Ιουνίου και από ώρες 07:30 έως 15:00 καθημερινά.

Το 1ο ATHENS SOCCER TALENT CAMP του ΠΑΣ Γιάννινα, που θα αγαπηθεί σίγουρα από τα παιδιά, θα επικεντρωθεί στο ποδόσφαιρο και θα είναι πολυδιάστατο. Είναι το ποιο ολοκληρωμένο και ποιο ποιοτικό camp του καλοκαιριού.

Το καλύτερο ποδοσφαιρικό camp, αυτό το καλοκαίρι!!!

Το camp θα δώσει απόλυτη έμφαση στην ψυχαγωγία των παιδιών και ταυτόχρονα με τη σωστή διδασκαλία, οι νεαροί ποδοσφαιριστές θα εκπαιδευθούν ομαλά, αλλά και ταυτόχρονα εστιασμένα και θα νιώσουν σίγουρα χαρούμενοι για τη συμμετοχή τους.

Θα εφαρμοστεί εξειδικευμένο ασκησιολόγιο προπονήσεων ανά κατηγορία και θα υπάρχει πολύ παιχνίδι. Τα παιδιά θα αναπτύξουν σίγουρα την αυτοπεποίθησή τους όσον αφορά το ποδόσφαιρο και θα διαπιστώσουν ότι θα μπορέσουν να ανέβουν αγωνιστικό επίπεδο.

Με ασκήσεις τεχνικής, συναρμογής, ισορροπίας, ευκινησίας, ευλυγισίας, και ταχύτητας, καθώς και με θεωρητική διδασκαλία με θέματα αναλόγως της ηλικίας τους θα λάβουν μια ολοκληρωμένη και πλήρη εκπαίδευση 6ημέρου, που θα τους βοηθήσει να είναι καλύτεροι στις ομάδες τους τη νέα σεζόν.

Κάθε ημέρα του camp, θα προσφέρεται στα παιδιά ελαφρύ γεύμα.

Στο camp διδάσκουν έμπειροι προπονητές στις υποδομές, της Ακαδημίας του ΠΑΣ Γιάννινα, οι οποίοι μέσα σε κλίμα διασκέδασης, θα δώσουν βάρος, τόσο στην εκμάθηση και την βελτίωση των ικανοτήτων των παιδιών όσο και στην ανάπτυξη της αυτοπεποίθησης τους στο ποδόσφαιρο, με παιδαγωγική και πράα προσέγγιση. Σκοπός του SOCCER TALENT CAMP είναι τα παιδιά να αγαπήσουν ακόμα περισσότερο το παιχνίδι του ποδοσφαίρου.

Το 1ο ATHENS SOCCER TALENT CAMP καλύπτει όλες τις παραμέτρους, για γονείς και παιδιά!

Το 1ο ATHENS SOCCER TALENT CAMP του ΠΑΣ Γιάννινα, πέραν των πολλών ποιοτικών χαρακτηριστικών που διαθέτει, θα προτιμηθεί, διότι καλύπτει όλες τις παραμέτρους, για γονείς και παιδιά, ώστε να είναι απόλυτα επιτυχημένο!

Κατ’ αρχήν δίνει αισθητά εύκολη και πολύ σύντομη πρόσβαση σε διαμένοντα παιδιά στον Πειραιά,  στην Αθήνα, στα Δυτικά Προάστια, στα Βόρεια Προάστια, στη Βόρεια Αττική, στη Δυτική Αττική κλπ. (κλικ εδώ για την τοποθεσία των γηπέδων)

Επίσης το ευέλικτο ωράριο του camp (07:30 – 15:00), διευκολύνει τους εργαζόμενους γονείς.

Επιπλέον άλλο ένα πολύ σημαντικό χαρακτηριστικό του camp είναι η πολύ προσιτή τιμή του (60 ευρώ), πράγμα στο οποίο εστίασαν πολύ οι διοργανωτές, για να είναι εναρμονισμένοι, με την οικονομική κρίση που περνούν οι Έλληνες.

Επίσης στο χώρο υπάρχει καφετέρια για τους γονείς και τα παιδιά (με φαγώσιμα είδη, καφέ, νερά, αναψυκτικά κλπ).

O χώρος των δύο γηπέδων προπόνησης, καθώς και ο χώρος ξεκούρασης και γεύματος, είναι περιφραγμένος και ελεγχόμενος και παρέχει έξτρα ασφάλεια στα συμμετέχοντα παιδιά.

Χορηγός επικοινωνίας το football-academies.gr

Το football-academies.gr μίλησε με τους διοργανωτές και διαπιστώσαμε τη δίψα τους, να διοργανώσουν το καλύτερο ποδοσφαιρικό camp, αυτό το καλοκαίρι. Βλέποντας την αγάπη που έχουν για τα παιδιά και το παιδικό ποδόσφαιρο, είμαστε σίγουροι ότι το camp θα στεφθεί από απόλυτη επιτυχία.

Το football-academies.gr θα βγάλει πολλές φωτογραφίες και βίντεο, τα οποία θα δημοσιεύονται με ζωντανή μετάδοση κατά τη διάρκεια διεξαγωγής του camp (live), στην επίσημη σελίδα μας στο facebook (κλικ εδώ), αλλά και συγκεντρωτικά μετά το τέλος του camp.

Οι διοργανωτές στην πρόσκλησή τους αναφέρουν: H συμμετοχή σας στο camp θα σας συναρπάσει!!! Ελάτε να το ζήσουμε μαζί!!! Σας περιμένουμε για μια εμπειρία αξέχαστη σε όλους μας!!!

Πληροφορίες – Εγγραφές

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το camp και τις εγγραφές, καλέστε στη γραμματεία του camp, στο τηλέφωνο 694 91 34 171 (κα Νατάσα)

Συνοπτικά:

«1ο ATHENS SOCCER TALENT CAMP ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ»

ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ: 25 Ιουνίου 2015

ΛΗΞΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ: 30 Ιουνίου 2015

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ: 6 Ημέρες

ΩΡΕΣ: 07:30 – 15:00 καθημερινά για όλες τις ηλικίες

ΤΙΜΗ: 60 ευρώ

ΗΛΙΚΙΕΣ: Ποδοσφαιριστές γεννηθέντες τα έτη 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2008.

ΓΗΠΕΔΟ: Ρέντη (Καναπιτσέρη 13, έναντι Allou Fun Park – κλικ εδώ)

ΘΕΣΕΙΣ: Περιορισμένες

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Έως 23 Ιουνίου 2015

Περισσότερες πληροφορίες, Δήλωση συμμετοχής και Εγγραφές, καλέστε στη γραμματεία του CAMP στο τηλέφωνο:  694 91 34 171 (κα Νατάσα)

Σχόλια