ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Υπεύθυνος της Ακαδημίας και προπονητής της Κ20 ο Γιώργος Γεωργουλόπουλος

Ο Αστέρας Τρίπολης ανακοίνωσε την πρόσληψη του Γιώργου Γεωργουλόπουλου ως τεχνικό της Κ20 και συντονιστή των τμημάτων υποδομής.

Παρελθόν από τον ΠΑΣ Γιάννινα αποτελεί ο μέχρι πρότινος υπεύθυνος των τμημάτων υποδομής Γιώργος Γεωργουλόπουλος, ο οποίος αναλαμβάνει ως προπονητής της Κ20 του Αστέρα Τρίπολης και υπεύθυνος των τμημάτων υποδομής του Αστέρα.

Ο κ. Γεωργουλόπουλος πήγε στα Γιάννινα ως προσωπική επιλογή του προέδρου του ΠΑΣ Γιώργου Χριστοβασίλη, εργάστηκε ως βοηθός προπονητή και στην συνέχεια ανέλαβε επικεφαλής των τμημάτων υποδομής. Ωστόσο ένα προσωπικό πρόβλημα υγείας δεν του επέτρεψε να παραμείνει στα Γιάννινα, μετακομίζοντας στην Αθήνα έχοντας την επίβλεψη των εκεί ακαδημιών του ΠΑΣ, αλλά συνάμα και τις επιλογές των παικτών που θα στελέχωναν τα τμήματα υποδομής του ΠΑΣ.

Το γιατί αποχώρησε από τον ΠΑΣ αυτό το γνωρίζει ο ίδιος και ο πρόεδρος Γιώργος Χριστοβασίλης.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης για την πρόσληψη του Γιώργου Γεωργουλόπουλου αναφέρει τα εξής:

“Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή Γιώργο Γεωργουλόπουλο, ο οποίος αναλαμβάνει την Κ20 καθώς και τον συντονισμό όλων των τμημάτων υποδομής.

Ο Γιώργος Γεωργουλόπουλος είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ και κάτοχος UEFA A και UEFA B.

Από το 2013 μέχρι και το 2016 εργάστηκε στον ΠΑΣ Γιάννινα, τόσο ως τεχνικός διευθυντής υποδομών όσο και ως βοηθός προπονητής, τη σεζόν που η ομάδα εξασφάλισε τη συμμετοχή στο Europa League.

Η ΔΗΛΩΣΗ

“Είναι μεγάλη μου τιμή που θα είμαι μέλος της ομάδας του ΑΣΤΕΡΑ. Έρχομαι με διάθεση και σεβασμό να βοηθήσω από το πόστο μου τον σύλλογο να πετύχει τους στόχους του. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όσους βοήθησαν προκειμένου να αρχίσει αυτή η συνεργασία και ελπίζω να ανταποδώσω τη στήριξη την οποία μου έδειξαν οι άνθρωποι του ΑΣΤΕΡΑ μέσα από τη δουλειά μου”.

 

Σχόλια