ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Συνεργασία με Γερμανική εταιρία ταλέντων

Το καλοκαίρι πλησιάζει και μαζί η μεταγραφική ενίσχυση του Αστέρα Τρίπολης που αναμένεται να είναι δυναμική με στόχο βεβαίως την δημιουργία μίας άκρως ανταγωνιστικής ομάδας, που θα μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις αλλά και στις φιλοδοξίες που υπάρχουν στον σύλλογο την νέα αγωνιστική χρονιά.

Μετά τον Ίγκορ Σίλβα που προωθήθηκε από την ακαδημία, υπογράφοντας συμβόλαιο με την πρώτη ομάδα και τον Γιάννη Κώτσιρα από τον Πανρκαδικό που ενθουσίασε τις τάξεις των φιλάθλων της Αρκαδίας έρχεται η σειρά και άλλων ποδοσφαιριστών τόσο από την εγχώρια αγορά όσο και από αυτή του εξωτερικού με την Λατινική Αμερική να έχει όπως πάντα την δική την τιμητική θέση και πλέον και την ποδοσφαιρική αγορά της Γερμανίας.

Η Γερμανία είναι η νέα χώρα που έρχεται να προστεθεί στο κάδρο του κιτρινομπλέ ενδιαφέροντος με τον Αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης Δημήτρη Μποροβήλο να αναμένεται να μεταβεί τις επόμενες ημέρες για να τσεκάρει κάποιες περιπτώσεις που έχουν μπει στο μικροσκόπιο των ανθρώπων της ομάδας.

Σε πρώτη φάση το ταξίδι του αντιπροέδρου της Αρκαδικής ΠΑΕ στην Γερμανία θα αφορά και αρκετές επαφές με ανθρώπους ομάδων πέραν βεβαίως και από τα μεταγραφικά με τον Αστέρα να ψάχνει να μπει και να ανοίξει πόρτα με μία τεράστια ποδοσφαιρική σε όλα τα επίπεδα δύναμη όπως είναι η Βαυαρία.

Παράλληλα και όπως έχει προκύψει από τα τελευταία δημοσιεύματα ο Αστέρας Τρίπολης ρίχνει γέφυρες για την διεύρυνση του δικτύου των ακαδημιών του για συνεργασία με Γερμανική εταιρία ταλέντων κάτι που φανερώνει το όραμα του συλλόγου για τα τμήματα υποδομών του.

Το πολύ καλό όνομα που έχει χτίσει ο Αστέρας με τις Ευρωπαϊκές του επιτυχίες αλλά και το εξαιρετικό προφίλ των ανθρώπων του συλλόγου του δίνει την δυνατότητα να μπορέσει να προσπαθήσει να κάνει το βήμα παραπάνω σε μία από τις πιο ανεπτυγμένες ποδοσφαιρικά χώρες.

Πηγή: arcadiaportal.gr

Σχόλια