Ο 15χρονος τερματοφύλακας με ύψος 1.90 Μιχάλης Τεφτερίδης στην Ομάδα Κ-17 του Αστέρα Τρίπολης

Ένας πολύ καλός τερματοφύλακας ο Μιχάλης Τεφτερίδης (γεννημένος το 1996) , μεταγράφηκε πρόσφατα στην ομάδα Κ17 του Αστέρα Τρίπολης.

Ο 15χρονος άσος  έχει ήδη ύψος 1.90, διέμενε στη Καβάλα, όπου αγωνιζόταν σε τοπική ακαδημία και ήταν μέλος των μικτών ομάδων Παίδων και Νέων της ΕΠΣ Καβάλας. Ήδη έχει χρησιμοποιηθεί στα φιλικά παιχνίδια της ομάδας και έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία.

Το footballacademies.gr συνομίλησε με τους γονείς του Μιχάλη,την Τετάρτη το απόγευμα, πριν την έναρξη του αγώνα των ομάδων Κ17 του Αστέρα με τον Παναθηναϊκό στη Παιανία.

Μας δήλωσαν ότι είναι πολύ ευχαριστημένοι από αυτή την μετακίνηση του γιού τους και ότι πιστεύουν πολύ στις ικανότητές του.

Θεωρούν ότι το πρώτο αυτό μεγάλο βήμα του μικρού θα είναι σταθμός για την καταξίωσή του. Όπως μας είπαν ο Μιχάλης μέχρι τώρα –πλην του διαστήματος ενός έτους- δεν είχε κάνει επαγγελματική δουλειά, που απαιτείται για τη θέση του τερματοφύλακα.

Πιστεύουν ότι με την δουλειά που θα κάνει στον Αστέρα, με το τεχνικό team και ιδιαίτερα με τον προπονητή τερματοφυλάκων, θα ανέβει ποιοτικά πάρα πολλά σκαλοπάτια.

Από το football-academies.gr ευχόμαστε πολλές επιτυχίες στο Μιχάλη και χαρές στους γονείς του.

Σχόλια