Νέα γενιά Κανονιέρηδων – Arsenal Soccer Schools Try Out Camp – Αθήνα 27-28 Δεκεμβρίου 2014

Για παιδιά γεννημένα το 2003

Οι Arsenal Soccer Schools, έχοντας στόχο να εντοπίσουν τα  πιο ταλαντούχα παιδιά  που έχουν γεννηθεί το 2003 σε Ελλάδα και Κύπρο τα οποία θα στελεχώσουν την επόμενη γενιά αθλητών της Arsenal FC Elite Academy SEE, διοργανώνουν κατά τόπους δοκιμαστικά camp, ανοιχτά σε παιδιά, από οποιαδήποτε ακαδημία, εκτός του δικτύου των σχολών της Arsenal.

Η επόμενη εκδήλωση για τη φετινή χρονιά θα γίνει στην Αθήνα, στις 27 & 28 Δεκεμβρίου 2014. Πιο συγκεκριμένα το Try Out  Camp, θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του Athletic Football Center (ΑFC) στο Χαλάνδρι, Εριφύλης 9 (πλησίον μετρό Νομισματοκοπείου και Χολαργού).

Εκεί ο κος Παπαϊωάννου, υπεύθυνος του προπονητικού προγράμματος και επίσημος scout της Arsenal FC στην Νοτιοανατολική Ευρώπη, σε συνεργασία με ειδικά επιμορφωμένους προπονητές των σχολών της Arsenal , θα διεξάγει ειδικές προπονητικές μονάδες με σκοπό να αξιολογήσει το επίπεδο των συμμετεχόντων και να επιλέξει όσους ξεχωρίσουν με την απόδοσή τους.

Οι διακριθέντες θα ενημερωθούν για τα επόμενα βήματα που θα πρέπει να ακολουθήσουν ώστε να διεκδικήσουν την 4ετή υποτροφία της Arsenal FC για συμμετοχή στο Elite πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης.


Ο Σάββας Μούργος

Arsenal FC Elite Academy South East Europe

Το 2010 δημιουργήθηκε στην Ελλάδα με σκοπό της να εκπαιδεύσει την επόμενη γενιά παικτών που θα επανδρώσει την Ακαδημία της Arsenal FC στο Λονδίνο και εν συνεχεία την πρώτη ομάδα.

Η Ακαδημία στεγάζεται σε ειδικά διαμορφωμένους  χώρους στις εγκαταστάσεις της  στη Θεσσαλονίκη. Το προπονητικό πρόγραμμα σχεδιάζεται από την προπονητική ομάδα του Arsène Wenger στην Ακαδημία της Arsenal στο Λονδίνο.

Τη φετινή χρονιά δύο παίκτες της Elite Ακαδημίας υπέγραψαν επαγγελματικό συμβόλαιο στους U18 της Arsenal FC και ένας στον Παναθηναϊκό

  • Σάββας Μούργος (γεν. 1998) – Arsenal FC
  • Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης (γεν. 1997) – Arsenal FC
  • Κωνσταντίνος Χαλκίδης (γεν. 1998), τερματοφύλακας, στην U20 του ΠΑΟ

Αν θες να βρεθείς ανάμεσά τους δήλωσε κι εσύ τη συμμετοχή σου τώρα!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα μπορείτε να επικοινωνήσετε είτε  τηλεφωνικά στο  210 9944784 (καθημερινά 09:30-16:30) είτε μέσω e-mail στη διεύθυνση info@arsenalfootball.gr

Χατζηθεοδωρίδης και Μούργος μετά την υπογραφή των συμβολαίων τους με την Arsenal FC

………….

O τερματοφύλακας Κωνσταντίνος Χαλκίδης στον Παναθηναϊκό

………….

Σχόλια