Η Άρσεναλ στο Μαρκόπουλο! ΔΩΡΕΑΝ «ΟPEN DAY» τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου!

Στο Μαρκόπουλο θα βρεθεί ο τεχνικός Διευθυντής Ποδοσφαίρου των Arsenal Soccer Schools, Kieron Lewis, για την ανοιχτή προπονητική ημέρα (Open Day), για παιδιά ηλικίας από 6 έως 13 ετών, εντελώς ΔΩΡΕΑΝ! ΚΛΕΙΣΕ ΘΕΣΗ! ΔΗΛΩΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΡΑ!

Η Ανατολική Αττική ετοιμάζεται να ανοίξει τις πόρτες της στην Άρσεναλ και στη σχολή Ποδοσφαίρου που θα ξεκινήσει να λειτουργεί από τις 7 Σεπτεμβρίου στο KWABA (θέση Λεκάνη, Ελληνικής Δημοκρατίας -Περιφερειακός Μαρκοπούλου).

H Youth Soccer Development, μετά τη πετυχημένη συνεργασία της με τις Σχολή Ποδοσφαίρου ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ SUPER GOAL στα ΚΑΛΥΒΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ανακοίνωσε τη συνεργασία της με τη νέα Σχολή Ποδοσφαίρου ARSENAL SOCCER SCOOL στο Μαρκόπουλο.

Η Arsenal Soccer School έρχεται να συνεισφέρει στην προσπάθεια της ανάπτυξης του Έλληνα ποδοσφαιριστή και να προσθέσει στοιχεία του αγγλικού ποδοσφαίρου στους νεαρούς παίκτες.

Με το σύνθημα «Play the Arsenal Way» η σχολή θα διοργανώσει, την Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου, ανοιχτή προπονητική ημέρα, για παιδιά ηλικίας από 6 έως 13 ετών που θα διασκεδάσουν αλλά και θα συλλέξουν εμπειρίες με τον τρόπο που μόνο η Arsenal Soccer School μπορεί να εγγυηθεί.

Μαζί τους θα βρίσκεται και ο Kieron Lewis, ο τεχνικός Διευθυντής Ποδοσφαίρου των Arsenal Soccer Schools που θα έρθει από το Λονδίνο, για να μυήσει τους νεαρούς ποδοσφαιριστές στη φιλοσοφία του αγγλικού συλλόγου.

Η προπόνηση είναι έτσι σχεδιασμένη ώστε να ψυχαγωγήσει τους μικρούς ποδοσφαιριστές αλλά και να δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες ώστε να βελτιώσουν το παιχνίδι τους.

Το πρόγραμμα εξισορροπεί την εκπαίδευση της τεχνικής με τα παιχνίδια σε μικρό χώρο. Αυτή η ισορροπία θα βοηθήσει τα παιδιά να μεταφέρουν όσα μαθαίνουν κατά τη διάρκεια της καθημερινής προπόνησης, μέσα στο γήπεδο και σε αγωνιστικές συνθήκες.

Στην προπονητική ημέρα οι νεαροί θα είναι χωρισμένοι σε ομάδες, ανάλογα με την ηλικία και την ικανότητα, επιτρέποντας στους προπονητές να δημιουργήσουν ένα ειδικό περιβάλλον μάθησης για το κάθε παιδί ξεχωριστά.

Το Πρόγραμμα της ανοιχτής προπονητικής ημέρας έχει ως εξής:

1η Προπονητική ώρα: 17.30-18.30, αθλητές γεννημένοι από 2008 έως 2010

2η Προπονητική ώρα: 18.30-19.30, αθλητές γεννημένοι 2006 & 2007

3η Προπονητική ώρα: 19.30-20.30, αθλητές γεννημένοι 2004 & 2005

Η συμμετοχή στην ανοιχτή προπονητική μέρα θα γίνει χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση, ενώ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στα τηλέφωνα 6987495555 και 2299047436.

ΚΛΕΙΣΕ ΘΕΣΗ!

ΔΗΛΩΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΡΑ!


Σχόλια