Ο 20χρονος που από υπάλληλος σε εργοστάσιο, υπέγραψε συμβόλαιο στην Άρσεναλ

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα των «κανονιέρηδων» την ημέρα που απολύθηκε από το εργοστάσιο αυτοκινήτων στο οποίο δούλευε ενημερώθηκε ότι θα περάσει από δοκιμαστικό κι από τις ερασιτεχνικές κατηγορίες βρέθηκε στην Premier League

Όταν την περασμένη εβδομάδα έγινε γνωστο ότι η Αρσεναλ δοκιμάζει τον 20χρονο Κόεν Μπράμαλ, όλοι άρχισαν την αναζήτηση περισσότερων στοιχείων για τον νεαρό αριστερό μπακ της Χέντεσφορντ Τάουν.

Κι όμως ο νεαρός αμυντικός έπεισε τον Αρσεν Βενγκέρ για τις ικανότητες του και πήρε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο, όντας η πρώτη χειμερινή μεταγραφή της ομάδας του Λονδίνου.

Το εκπληκτικό είναι ότι ο Μπράμαλ, αγωνιζόταν ως παρτ ταιμ στην Χέντερσφοντ, καθώς δούλευε σε εργοστάσιο αυτοκινήτων, αλλά λίγο πριν τα Χριστούγεννα ενημερώθηκε ότι απολύεται!

Μια ώρα αργότερα ο ατζέντης τον πήρε τηλέφωνο για να του ανακοινώσει ότι το απόγευμα της ίδιας ημέρας έχει δοκιμαστικό με την πρώτη ομάδα της Άρσεναλ και το παραμύθι είχε χάπι εντ σήμερα με την υπογραφή του συμβολαίου του…

Το δε κερασάκι στην τούρτα είναι οι δηλώσεις του Βενγκέρ ο οποίος αναφερόμενος στον Μπράμαλ τόνισε: «Είναι ένας νέος πολλά υποσχόμενος ποδοσφαιριστής, ο οποίος μπορεί να έχει έλλειψη εμπειρίας σε υψηλό επίπεδο, αλλά διαθέτει φανταστικά στοιχεία. Κυρίως έχει μεγάλη διάθεση και επιθυμία και θεωρώ ότι είναι μία συναρπαστική περίπτωση ποδοσφαιριστή».

 

{youtube}IUKHzwshASE{/youtube}

https://www.youtube.com/watch?v=IUKHzwshASE

Σχόλια