Τελικά υπάρχει… φλέβα χρυσού (Κ-20 καρατίων)

Ο Άρης πέτυχε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα στις 20 Νοεμβρίου! Πέτυχε, όμως, την πρώτη του νίκη με γκολ του Γιάννη Γιαννιώτα και ευχή όλων είναι αυτό το γκολ να είναι η αρχή της… δικαίωσης όχι μόνο του νεαρού επιθετικού, αλλά και όλης της Κ-20 που πέρσι αναδείχτηκε πρωταθλήτρια!

Ο Γιαννιώτας έκλεισε τα 18 του χρόνια στις 26 Απριλίου! Ήταν βασικό μέλος της ομάδας Κ-20 που πέρσι έκανε… περίπατο στο πρωτάθλημα και κατέκτησε τον τίτλο, ήταν από τους παίκτες που είχε “στοχεύσει” ο Σάκης Τσιώλης πέρσι, προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα το καλοκαίρι, αλλά δεν πήρε ευκαιρίες από τον Έλληνα τεχνικό στις πρώτες αγωνιστικές.

Ο Μίχαλ Πρόμπιερζ, προς έκπληξη όλων, του εμπιστεύτηκε θέση βασικού στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο “Κλεάνθης Βικελίδης” και ο νεαρός τον δικαίωσε, παρά την ήττα του Άρη. Ήταν παίκτης που δημιούργησε προβλήματα στους ερυθρόλευκους με τις πλαγιοκοπήσεις και ήταν μια απειλή για τους πρωταθλητές.

Η καλή εμφάνιση κόντρα στον Ολυμπιακό είχε… ανταμοιβή. Και πάλι βασικός, κόντρα στον ΟΦΗ. Ο 18χρονος παίκτης ήταν κορυφαίος του Άρη όσο αγωνίστηκε, όχι μόνο για το γκολ που πέτυχε, αλλά γιατί κατάφερε να κάνει… άνω κάτω την άμυνα των Κρητικών, είτε δεξιά, είτε αριστερά (μετά την εντολή του Πρόμπιερζ να αλλάξει πλευρά με τον Ουμπίντες ήρθε το γκολ από τον συνδυασμό των δύο)!

Ευχή όλων είναι αυτό το γκολ και αυτή η νίκη να είναι η αρχή της επιβεβαίωσης πως η περσινή Κ-20 είναι… φλέβα χρυσού για τον ποδοσφαιρικό Άρη. Ο Γιαννιώτας έδειξε τον δρόμο…

Πηγή: pressaris.gr

Σχόλια