Απόρησαν όλοι με τη μη συμμετοχή του Μπουζούκη

Ο Γιάννης Μπουζούκης δεν έπαιξε ούτε λεπτό στην αναμέτρηση της Εθνικής Ελπίδων με την Τσεχία με τον Αντώνη Νικοπολίδη να προτιμά τον Ανδρούτσο προκαλώντας την απορία στο Κορωπί.

Αναμφισβήτητα, ο νεαρός μέσος του Παναθηναϊκού έχει «βγάλει μάτια» στις δυο πρώτες αγωνιστικές της Super League, σκοράροντας μάλιστα ισάριθμες φορές.

Όμως, ο Μπουζούκης δεν έπαιξε ούτε δευτερόλεπτο στο ματς της Ελλάδας με την Τσεχία με τον προπονητή της γαλανόλευκης να προτιμάει για το βασικό σχήμα τον Θανάση Ανδρούτσο του Ολυμπιακού, ο οποίος δεν έχει αγωνιστεί καθόλου φέτος με την ομάδα του.

Αξιοσημείωτο είναι πως τις προηγούμενες μέρες γράφτηκε στον ερυθρόλευκο Τύπο πως ο Ανδρούτσος δεν υπολογίζεται στο λιμάνι και δεν προπονείται με την πρώτη ομάδα το τελευταίο διάστημα.

Ο Μπουζούκης, ο Κότσαρης και ο Στάικος επέστρεψαν από τις υποχρεώσεις της Εθνικής και πήγαν στο Κορωπί για ατομικό πρόγραμμα.

Όσοι έβλεπαν τον Μπουζούκη χθες στο προπονητικό κέντρο του Παναθηναϊκού απορούσαν με τη μη συμμετοχή του με τα γαλανόλευκα…

Σχόλια