Απόλυτα πετυχημένη η εκπαίδευση προπονητών στη Ρεάλ Μαδρίτης [PHOTOS]

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η εκπαίδευση Ελλήνων και Κύπριων προπονητών ποδοσφαίρου, στις εγκαταστάσεις της Ρεάλ Μαδρίτης.

MGC Soccer Central  σε συνεργασία με την  Real Madrid διοργάνωσαν το εκπαιδευτικό πρόγραμμα, για  Έλληνες και Κύπριους προπονητές ποδοσφαίρου και αυτοί έλαβαν την ευκαιρία να γνωρίσουν ιδίοις όμμασι, τη λειτουργία, τη δομή και τη μέθοδο εκπαίδευσης της Ακαδημίας της «Βασίλισσας».

Οι εκπαιδευόμενοι προπονητές, μετέβησαν στην Ισπανική πρωτεύουσα στις 12 Φεβρουαρίου 2020 και για ένα 5νθήμερο έλαβαν υψηλού επιπέδου εκπαίδευση, από τους προπονητές της Ακαδημίας των Μαδριλένων.

Ολοι οι συμμετέχοντες προπονητές, δήλωσαν ευχαριστημένοι και χαρούμενοι για την ανεπανάληπτη αυτή εμπειρία, δεδομένου ότι διδάχθηκαν τόσο σε θεωρητικό όσο και σε πρακτικό επίπεδο την προπονητική μεθοδολογία και την μεθοδολογία εκγύμνασης της Ρεάλ, παρακολούθησαν προπόνηση των τμημάτων της Ακαδημίας της Ρεάλ, καθώς και αγώνων των τμημάτων της Ακαδημίας της Ρεάλ. Φυσικά ξεναγήθηκαν τόσο στο προπονητικό κέντρο όσο και στο Στάδιο Σαντιάγο Μπερναμπέου.

Την Κυριακή θα παρακολουθήσουν στις 22:00 στο Σαντιάγο Μπερναμπέου το παιχνίδι της Πριμέρα Ντιβιζιόν, μεταξύ της Ρεάλ Μαδρίτης και της Θέλτα ενώ τη Δευτέρα θα πάρουν το αεροπλάνο της επιστροφής, γεμάτοι νέες εμπειρίες και χρήσιμες γνώσεις.

PHOTOS

Σχόλια