Αποχώρηση – βόμβα από τον Ολυμπιακό – Ραγδαίες εξελίξεις…

Υψηλόβαθμο στέλεχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός και δεξί χέρι του Βαγγέλη Μαρινάκη ετοιμάζεται να αποχωρήσει από τους «ερυθρόλευκους».

Μια είδηση – βόμβα, για τα δρώμενα στην ΠΑΕ Ολυμπιακός, αποκαλύφθηκε πριν από λίγη ώρα στην ιστοσελίδα sportdog.gr και αν επιβεβαιωθεί θα αλλάξει ριζικά τη διοικητική διαστρωμάτωση της «ερυθρόλευκης» εταιρίας, όπως την είχαμε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια.

Ο άνθρωπος που φέρεται να αποχωρεί από τη διοικητική ηγεσία των πρωταθλητών, δεν είναι άλλος από τον διευθύνοντα σύμβουλο και πιο στενό συνεργάτη του Βαγγέλη Μαρινάκη, τον Γιάννη Βρέντζο. Τον άνθρωπο, δηλαδή, που εδώ και χρόνια κινεί τα νήματα σε όλες τις σοβαρές υποθέσεις που αφορούν τον Ολυμπιακό.

Η αποχώρησή του, μάλιστα, όχι μόνο δεν γίνεται εν αγνοία του Βαγγέλη Μαρινάκη, αλλά με την εντολή του προέδρου του Ολυμπιακού, ο οποίος εμφανίζεται να κρίνει πιο σημαντική την παρουσία του Βρέντζου κάπου αλλού. Που; Διαβάστε εδώ!

Διέψευσε ο Ολυμπιακός (ανανέωση 14/6)

Όπως διαβάζουμε στο gavros.gr η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ πήρε επίσημα την θέση της, για το θέμα που προέκυψε και ξεκαθάρισε πως ο διευθύνων σύμβουλος, δεν φεύγει από τον σύλλογο: «Δεν υπάρχει κανένα θέμα και φυσικά δεν πρόκειται να φύγει ο κ. Βρέντζος».

Σχόλια