Από τον ΠΑΟΚ στη Βίλεμ, o 18χρονος Χρήστος Βουτσάς

Η Βίλεμ ανακοίνωσε την απόκτηση του 18χρονου στόπερ, Χρήστου Βουτσά.

Ένας ακόμη Έλληνας ποδοσφαιριστής εντάχθηκε στο δυναμικό της ολλανδικής Βίλεμ. Συγκεκριμένα, ο εν λόγω σύλλογος ανακοίνωσε την απόκτηση του γεννηθέντα στις 31/7/2001 Χρήστου Βουτσά, που αγωνίζονταν μέχρι πρόσφατα στην Κ19 του ΠΑΟΚ, από τον οποίο αποδεσμεύτηκε.

Ο Χρήστος Βουτσάς εισήχθη στην Ακαδημία του ΠΑΟΚ το 2009. Δυνατός αμυντικός, στόπερ που μπορεί όμως να αγωνιστεί και ως αμυντικό χαφ, με ατού του την πολύ καλή μακρινή μεταβίβαση. Πρωταθλητής με την Κ14 του ΠΑΟΚ τη σεζόν 2014-15, πρωταθλητής με την Κ15 τη σεζόν 2016-17, αρχηγός στην ομάδα της περιφέρειας, αρχηγός και στον ΠΑΟΚ.

Οι Ολλανδοί ανακοίνωσαν την απόκτηση του νεαρού στόπερ, ο οποίος δοκιμάστηκε πρώτα για δύο εβδομάδες και έπειτα υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την Βίλεμ, δεδομένου ότι έμεινε ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ.

Ο νεαρός αμυντικός, θα αγωνιστεί αρχικά με την δεύτερη ομάδα της Βίλεμ και ανάλογα με την εξέλιξή του, θα προωθηθεί στην πρώτη ομάδα του συλλόγου από το Τίλμπουρχ.

Ο Βουτσάς θα συναντήσει εκεί, τον Μάριο Βρουσάι και τον Βαγγέλη Παυλίδη, που έχουν πείσει με τις εμφανίσεις τους στη Βίλεμ, κερδίζοντας την κλήση τους στην Εθνική ομάδα των Ανδρών.

Σχόλια