Από τον Παναθηναϊκό στον Απόλλωνα Λάρισας, ο Χρήστος Σέχου

Η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Απόλλωνα Λάρισας από τον Κώστα Φρατζέσκο έφερε και την πρώτη “πράσινη” μεταγραφή στην ομάδα της Λάρισας

Ο Απόλλωνας Λάρισας, προχώρησε στην απόκτηση του 21χρονου επιθετικού, Χρήστου Σέχου, ο οποίος μέχρι πρότινος ανήκε στην ομάδα του Παναθηναϊκού!

Η σχετική ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ανακοινώνει την απόκτηση του 21χρονου επιθετικού του Παναθηναϊκού, Χρήστου Σέχου.

Ο Σέχου είναι γεννημένος στις 1 Μαρτίου 2000 στην Ερέτρεια Εύβοιας και έχει ύψος 1.90. Αγωνίζεται στην κορυφή της επίθεσης, όμως μπορεί να παίξει και πλάγια μπροστά.

Ξεκίνησε από την Αθλητική Ακαδημία Ερέτριας ενώ από το 2016 βρέθηκε στον Παναθηναϊκό. Εκεί πέρασε όλες τις βαθμίδες των Under για να γίνει επαγγελματίας την περίοδο 2018-19 όταν προπονητής στον ΠΑΟ ήταν ο Γιώργος Δώνης.

Το καλοκαίρι του 2019 δόθηκε με οψιόν αγοράς 2.500.000 ευρώ, δανεικός στην ιταλική Μπολόνια. Θεωρείται δικαίως ένας κατεξοχήν ταλαντούχος γκολτζής, ενώ “δούλεψε” αρκετά στην Αθηναϊκή ομάδα με τον κ. Φρατζέσκο, τωρινό τεχνικό του Απόλλωνα.

Στα γραφεία της ΠΑΕ Απόλλων τον υποδέχτηκαν και τον παρουσίασαν ο μεγαλομέτοχος κ. Παναγιώτης Μαντζανάς και ο προπονητής κ. Κώστας Φρατζέσκος».

Σχόλια