Από τον ΑΟ Μυκόνου στον Ατρόμητο, ο Θανάσης Δακτυλίδης

Το επιστέγασμα σε μία καταπληκτική χρονιά για τις ακαδημίες του ΑΟ Μυκόνου ήρθε σήμερα το πρωί στα γραφεία της ομάδας στον Κόρφο, όπου ο Θανάσης Δακτυλίδης υπέγραψε και επίσημα την μεταγραφή του στον Ατρόμητο.

Ο μικρός που τα τελευταία χρόνια ”βγάζει μάτια” με την απόδοση του, επιλέχθηκε από την Αθηναϊκή ΠΑΕ και συγκεκριμένα από τον Τεχνικό Διευθυντή των Ακαδημιών της ΠΑΕ Ατρόμητος Τόλη Αποστόλου, για να αποτελέσει μέλος της ομάδας Κ16 του μεγάλου συλλόγου.

Παρόντες στην συμφωνία που ολοκληρώθηκε σήμερα το πρωί, ήταν ο πρόεδρος της ομάδας Αλέξανδρος Κουκάς , ο υπεύθυνος ακαδημιών Σταμάτης Δακτυλιδης, όπως και ο Τεχνικός Διευθυντής, Πέτρος Γιαβρούτας.

Δεν είναι τυχαίο ότι, ο Αθλητικός Όμιλος Μυκόνου βραβεύτηκε ως η καλύτερη ακαδημία του δικτύου Ατρόμητος για το 2016, επιβεβαιώνοντας την καλή δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες του ΑΟ Μυκόνου, όπου η παρουσία του Μάκη Πούλου και η συνεργασία με τον Ατρόμητο συνεχίζεται να αποδίδει με τον καλύτερο τρόπο.

Φυσικά θα πρέπει να αναφέρουμε ότι ο μικρός Μυκονιάτης, ανακηρύχθηκε πρόσφατα ο πολυτιμότερος παίχτης του 2ου Τουρνουά Soccer schools «Τάκης Μιχαλέτος».

Αμέσως μετά την συμφωνία του και την υπογραφή του στον Ατρόμητο, ο νεαρός δήλωσε αποκλειστικά στο sportcyclades.gr στο γήπεδο του Κόρφου:

«Για αρχή θα ήθελα να ευχαριστήσω όλοι την οικογένεια του Α.Ο. Μυκόνου για τη στήριξη τους όλο αυτό τον καιρό. Από εκεί και μετά ο Ατρόμητος για μένα είναι ένα νέο ξεκίνημα και ένα βήμα παραπάνω. Εύχομαι να έχω υγεία και δικαιώσω τους ανθρώπους που με επέλεξαν».

*Το άμεσα επόμενο διάστημα θα έχουμε την ανακοίνωση του δεύτερου Κυκλαδίτη που μετακομίζει σε ομάδα της super league, ενώ θα ακολουθήσουν και άλλοι.

Πηγή: sportcyclades.gr

Σχόλια