Από το Ρέθυμνο, στον Ολυμπιακό ο Χρήστος Γιαννούλης

Αλλον έναν ταλαντούχο ποδοσφαιριστή ενέταξε στην Ακαδημία του ο Ολυμπιακός.

Ο λόγος για τον Χρήστο Γιαννούλη που ανήκει στη Σχολή του Ολυμπιακού στο Ρέθυμνο. Ο πιτσιρικάς ξεχώρισε για το ταλέντο του και οι υπεύθυνοι σκάουτερς του Ολυμπιακού έκαναν την πρότασή τους για την ένταξή του στην Ακαδημία των ερυθρολεύκων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Σχολής του Ολυμπιακού στο Ρέθυμνο:

“Με υπερηφάνεια και συγκίνηση η Σχολή Ολυμπιακού Ρεθύμνου ανακοινώνει την ένταξη του Χρήστου Γιαννούλη στην Κεντρική Ακαδημία του Ολυμπιακού Πειραιώς.

Ο Χρήστος που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά, έβγαλε το πρώτο του δελτίο στην Ερυθρόλευκη Σχολή του Ρεθύμνου και παρέμεινε για 3 χρόνια, συμμετείχε σε δοκιμαστικά στου Ρέντη, στα Trials της Σχολής Ρεθύμνου τον Ιούλιο του 2017, καθώς και στο Scouting Camp τον Γενάρη του 2018 που διοργανώθηκε από τον Ολυμπιακό στο Ρέθυμνο.

Τον Ιούνιο του 2019 προτάθηκε από τη Σχολή Ρεθύμνου για δοκιμαστικό στου Ρέντη σε γκρουπ 8 ατόμων, μεταξύ αυτών και ο ήδη παίκτης της Ακαδημίας Νίκος Γύπαρης.

Τέλος συμμετείχε και στο Σχολείο Τεχνικής Κατάρτισης τον Ιούλιο του 2019, ενώ η Σχολή και ο επικεφαλής προπονητής – scouter κ. Νικολουδάκης Βασίλης συνεχώς παρακολουθούσε την εξέλιξη του και ενημέρωνε το τμήμα scouting του Ολυμπιακού.

Ο υπεύθυνος της σχολής κ. Καλογεράκης Δημήτρης, ο Επικεφαλής προπονητής – scout κ. Νικολουδάκης Βασίλης, καθώς και ολόκληρο το team προπονητών και αθλητών της Σχολής Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού Ρεθύμνου να είναι γερός και τυχερός ο Χρήστος και σε μερικά χρόνια κάποιος πιτσιρικάς της Σχολής μας, να τον συνοδεύσει στο γήπεδο Καραϊσκάκης σε αγώνα του Ολυμπιακού μας καθώς ήταν από τα πρώτα παιδιά της Σχολής του Ρεθύμνου, που σε επίσκεψη στο σπίτι του Ολυμπιακού, συνόδευσε παίκτη στο Καραϊσκάκης σε αγώνα της Super League!”

 

Σχόλια