Από την Κομοτηνή στη Μαδρίτη!!!

Με ανακοίνωσή της η Σχολή Ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού στην Κομοτηνή, έκανε γνωστά τα ονόματα των δύο λιλιπούτειων ποδοσφαιριστών της, που θα μεταβούν μέσω της UK Trials Hellas, από 11/01 έως 18/01 στη Μαδρίτη, μαζί με άλλα παιδιά από την Ελλάδα, όπου θα δοκιμαστούν, παρουσία πολλών Ισπανών  σκάουτερ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Με μεγάλη χαρά, σας ανακοινώνουμε ότι τις προσεχείς ημέρες και συγκεκριμένα από 11/01/15 έως 18/01/15, δύο παιδιά της Ακαδημίας μας, θα ταξιδέψουν στη Μαδρίτη της Ισπανίας, όπου θα δοκιμαστούν για λογαριασμό ισπανικών ομάδων υπό την επίβλεψη ισπανών scouters (μεταξύ των οποίων θα είναι μέλη της Real Madrid, της Μικτής Μαδρίτης και άλλων ισπανικών ΠΑΕ ευρωπαϊκής εμβέλειας).

Πρόκειται για τους ποδοσφαιριστές μας:

Α) Ταχσίν Αλπασλάν (γεν.2004) και

Β) Αποστολίδη Φάνη (γεν.2002)

Για τον Ταχσίν Αλπασλάν που ήδη βρίσκεται στη λίστα των scouters  του Παναθηναϊκού, είναι η πρώτη του συμμετοχή σε δοκιμαστικά τέτοιου επιπέδου ενώ ο Αποστολίδης Φάνης  έχει πλούσιο βιογραφικό αφού έχει επιλεχθεί από τον τεχνικό Δ/ντή Νοτιοανατολικής Ευρώπης της Arsenal Soccer Schools κ. Λάκη Παπαϊωάννου συμμετέχοντας σε προπονήσεις επιλέκτων από τα Βαλκάνια, έχει βραβευθεί και παρακολουθείται από τον  Παναθηναϊκό, αλλά και από scouters του ΠΑΟΚ.

Η Σχολή μας τους εύχεται κάθε επιτυχία και τους ευχαριστεί για την εκπροσώπησή της σε τόσο υψηλού επιπέδου ποδοσφαιρικά δρώμενα.

Οι υπεύθυνοι της Ακαδημίας

Γούναρης Παναγιώτης                Σεϊζάκη Παναγιώτα

Σχόλια