Από την Κ20 του ΠΑΟΚ, στον Εργοτέλη για τρία χρόνια ο Σταθόπουλος

Στον Εργοτέλη για τα επόμενα τρία χρόνια θα βρίσκεται ο Αντώνης Σταθόπουλος, ένα παιδί που ανήκε στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ από το 2016.

Ο 20χρονος υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με τους Κρητικούς και προχώρησε στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Εργοτέλη.

 Αναλυτικά:

Η ΠΑΕ Εργοτέλης ανακοινώνει την μεταγραφή του Αντώνη Σταθόπουλου από τον ΠΑΟΚ.

Ο ύψους 1,85μ. 20χρόνος σέντερ φορ (γεννημένος στις 23/2/1998) υπέγραψε σήμερα στην Θεσσαλονίκη παρουσία του Γενικού Διευθυντή της ομάδος μας Γιώργου Τουτζάρη συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών.

“Νιώθω μεγάλη χαρά για την θετική εξέλιξη και την υπογραφή του νέου μου συμβολαίου με τον Εργοτέλη. Είναι ένας σύλλογος με μεγάλη ιστορία ο οποίος έχει αναδείξει πολλούς παίκτες. Έχω ακούσει τα καλύτερα λόγια και ανυπομονώ να έρθω στο Ηράκλειο. Θα δουλέψω σκληρά και θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει τους στόχους της” δήλωσε αμέσως μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του.

Η πορεία του…

Ο Αντώνης Σταθόπουλος με καταγωγή από τα Φιλιατρά Μεσσηνίας, έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην τοπική Εράνη. Το καλοκαίρι του 2013 αποφάσισε να αφήσει την Ελλάδα και εντάχθηκε στην Κ17 της ολλανδικής Τβέντε, ενώ στην συνέχεια έπαιξε και στην Κ19.

Το καλοκαίρι του 2016 πήρε την απόφαση να επιστρέψει στην χώρα μας και ο ΠΑΟΚ δεν άργησε να τον κάνει δικό του εντάσσοντας τον στην Κ20

Παράλληλα αποτελεί βασικό στέλεχος της Εθνικής Νέων.

Σχόλια