Από την Αθλητική Ακαδημία Γιαννιτσών στον Άρη, 3 νεαροί ποδοσφαιριστές

Άλλοι 3 φερέλπιδες ποδοσφαιριστές μεταγράφονται από την Αθλητική Ακαδημία Γιαννιτσών (ΑΑΓ) σε ΠΑΕ.

Πρόκειται για τους Τριαντάφυλλο Βακιρτζή, Ραφαήλ Σγούρο  και Ηλία Σγούρο, που θα αγωνίζονται πλέον με την ομάδα Κ17 του Άρη.

Ο Τριαντάφυλλος Βακιρτζής κατάγεται από την Καρυώτισσα και τα τελευταία 2 χρόνια είναι μέλος της ΑΑΓ. Γεννήθηκε το 2004, παίζει στο χώρο του κέντρου και στο παιχνίδι του διακρίνεται για την ψυχραιμία του με τη μπάλα στα πόδια, αλλά και για την πειθαρχία του. Έχει πολύ καλά πατήματα, έξυπνη τακτική συμπεριφορά, ενώ παράλληλα βγάζει έναν απίστευτο δυναμισμό, τρέχοντας ακατάπαυστα.

Ο Ραφαήλ Σγούρος, με καταγωγή από το Αγγελοχώρι Ημαθίας, γεννημένος το 2004, είναι μέλος της ΑΑΓ τα τελευταία 5 περίπου χρόνια. Αγωνίζεται ως επιτελικός μέσος «10άρι» ενώ διακρίνεται για την φανταστική τεχνική του κατάρτιση και με τα δύο πόδια, καθώς είναι αμφιδέξιος. Έχει τη δυνατότητα να αλλάξει τη ροή του παιχνιδιού με μια μόνο ενέργεια ενώ μπορεί να γίνει επιτελικά το μυαλό κάθε ομάδας.

Ο Ηλίας Σγούρος, δίδυμος αδερφός του Ραφαήλ, είναι και αυτός μέλος της ΑΑΓ τα τελευταία 5 περίπου χρόνια. Διαθέτει ένα πολύ καλό σωματότυπο που τον βοηθάει να αγωνίζεται στα δύο άκρα της άμυνας. Μέσα στο παιχνίδι του διακρίνεται για τον αγωνιστικό τσαμπουκά που βγάζει ενώ αν και ακραίος μπακ έχει έμφαση στο σκοράρισμα, τόσο με μακρινά σουτ όσο και από το ψηλό παιχνίδι.

Με αυτές τις μεταγραφές η ΑΑΓ κλείνει για φέτος την καλοκαιρινή κάνουλα τροφοδότησης προς τις ΠΑΕ, έχοντας δώσει μόνο για αυτό το καλοκαίρι 7 ποδοσφαιριστές (Χατζηαλεξιάδη, Καραστέργιο, Πλατσιώτα, Σαρρή, Σγούρο Ρ., Σγούρο Η. και Βακιρτζή) σε 4 διαφορετικές ομάδες της Super League (ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, ΞΑΝΘΗ, ΑΡΗ).

Η ΑΑΓ εύχεται στα παιδιά κάθε επιτυχία για το μέλλον τους, με υγεία και πολλές επιτυχίες ατομικές και ομαδικές.

Σχόλια