Απέκτησε 14χρονο ταλέντο από την Τρίπολη, ο Ολυμπιακός

O 14χρονος κεντρικός αμυντικός Χάρης Κατσογιάννης κάνει το μεγάλο βήμα στην ποδοσφαιρική του καριέρα και από την Ακαδημία του F.C. Tripolis, πήρε μεταγραφή στην Ακαδημία του Ολυμπιακού.

Γεννημένος το 2003 ο ταλαντούχος και πολλά υποσχόμενος Αρκάς αμυντικός ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του διαδρομή εδώ και πέντε περίπου χρόνια στην Ακαδημία του F.C. Tripolis για να πάρει στα 14 του χρόνια μεταγραφή στον Ολυμπιακό και να συνεχίσει το ποδοσφαιρικό του ταξίδι με άλλες προοπτικές.

Ο Χάρης Κατσογιάννης από το απόγευμα της Παρασκεύης 16 Ιουνίου είναι και επίσημα παίκτης στην Ακαδημία του Ολυμπιακού, με των Κώστα Καλογιαννίδη εκ των προπονητών του στο F.C. Tripolis να συγχαίρει με δύο ιδιαίτερες φωτογραφίες στο facebook των νεαρό ποδοσφαιριστή.

Όπως είναι αναμενόμενο η χαρά και η ικανοποίηση των υπεύθυνων της Ακαδημίας του F.C. Tripolis  Νίκου Χατζόπουλου και Κώστα Καλογιαννίδη είναι τεράστια, καθώς ένα δικό τους παιδί παίρνει μεταγραφή σε μια μεγάλη ομάδα και αυτό βέβαια αποτελεί επιβράβευση της εξαιρετικής δουλειάς που γίνεται στην Ακαδημία του F.C. Tripolis.

Από arcadiaportal.gr

Σχόλια