Τεράστια αναβάθμιση των Ακαδημιών του Α.Ο. Νέας Ιωνίας – Υπερπλήρες τεχνικό τιμ!

Ο Α.Ο. Νέας Ιωνίας, οργανώνει με περισσή επιμέλεια τα τμήματα των Ακαδημιών του, ώστε να προσφέρει στα παιδιά τη νέα χρονιά προπονητική καθοδήγηση, σε πλήρως επαγγελματικά πρότυπα.

Τα τμήματα υποδομής που χρόνια τώρα προσφέρουν διακρίσεις και φρέσκο έμψυχο υλικό στην πρώτη ομάδα οργανώνουν με επαγγελματικό τρόπο οι ιθύνοντες του μεγάλου ποδοσφαιρικού συλλόγου της Νέας Ιωνίας που γνωρίζουν την σημασία να αναδειχθούν τα νέα ταλέντα λειτουργώντας μέσα από τη λέξη οικογένεια.

Σε αυτήν την κατεύθυνση οι Ιωνιώτες ανακοίνωσαν την στελέχωση όσον αφορά τα πρόσωπα που θα οδηγήσουν τα παιδιά και μεταξύ τους βρίσκονται αρκετοί γνωστοί προπονητές αλλά και διατροφολόγος.

Πιο ειδικά οι κυανοκίτρινοι θα έχουν στην ομάδα Κ20 τεχνικό τον Μανώλη Παπαδόπουλο με γυμναστή τον Γιώργο Πήδουλα, ενώ στην άλλη ομάδα των εφήβων αλλά και στους προτζούνιορ τον γηγενή πρώην ποδοσφαιριστή και νυν τεχνικό Χρόνη Βικάτο.

Ο Γιώργος Θωμάκος που μέχρι πρότινος οδηγούσε το εφηβικό του Μικρασιατικού θα είναι στους παίδες μαζί με τον Μιχάλη Μεταλληνό, ενώ στους παμπαίδες τον Γιώργο Κατσάβα μαζί με τον Γιώργο Μπαντέ που επέστρεψε στους Ιωνιώτες ύστερα από δύο χρόνια και η προσφορά του αναγνωρίζεται από πολλούς για την ανάδειξη άσσων που βρίσκονται σήμερα στην πρώτα ομάδα του Α.Ο. Νέας Ιωνίας.

Στην ομάδα τζούνιορ παρέμεινε ο Γιάννης Καρνής μαζί με τον Βαγγέλη Κουτσογιάννη που μέχρι πρότινος οδηγούσε τον Α.Ο. Διόνυσο. Τα μικρά αστεράκια θα καθοδηγούν ο Αντώνης Κατσάβας αλλά και ο νυν ποδοσφαιριστής της πρώτης ομάδας Παναγιώτης Παυλίδης που πρόσφατα έκανε αρθροσκόπηση και δεν ακολουθεί το πρόγραμμα προετοιμασίας των μεγάλων.

Ακόμα οι νεαροί κυανοκίτρινοι θα έχουν προπονητή τεχνικής τον Θάνο Αδάμο, τους τερματοφύλακες των Ακαδημιών θα προπονεί ο πολύπειρος Γιόζεφ Βάντζικ ενώ για την ομάδα θα δουλεύει και η διατροφολόγος Ελλη Γατή.

Να τονίσουμε πως οι εγγραφές θα ξεκινήσουν την Δευτέρα 25 Αυγούστου και θα γίνονται στο Δημοτικό Στάδιο Νέας Ιωνίας από τις 5 το απόγευμα ως τις 9 το βράδυ. Στις 18 Αυγούστου ξεκινούν οι ομάδες Κ20 και εφήβων, στις 25 οι παίδες και παμπαίδες, την 1 Σεπτεμβρίου τα τζούνιορ και στις 8 τα αστεράκια.

Να υπογραμμίσουμε πως στης θέση του τεχνικού διευθυντή παρέμεινε ο Τάσος Στασινόπουλος, ενώ υπεύθυνος Ανάπτυξης φυσικής αγωγής θα είναι ο Βαγγέλης Κουτσογιάννης.

Ο νέος διευθυντής Ακαδημιών Γιάννης Γωγουβίτης με λίγα λόγια έδωσε το νόημα της προσπάθειας:

«Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να επανδρώνομε την πρώτη ομάδα με ταλέντα της περιοχής και να λειτουργούμε ανεξάρτητοι οικονομικά με αρωγούς μας τους γονείς των παιδιών»’.

Πηγή:Εφημερίδα Φως των Σπορ(ΜΠΑΜΠΗΣ ΜΑΡΝΑΣ)

Σχόλια