Το κοινωνικό πρόσωπο της «οικογένειας» του ΑΟ Μελισσίων

Το κοινωνικό της πρόσωπο ανέδειξε σύσσωμη η «οικογένεια» του ΑΟ Μελισσίων. Μεγάλη αντιπροσωπεία της ομάδας με επικεφαλής τον πρόεδρο κ. Κωνσταντίνο Ρούτσο, παρέδωσε στο Εθελοντικό Κλιμάκιο Δήμου Πεντέλης «Εστία» τα τρόφιμα πρώτης ανάγκης που προσφέρθηκαν από τους γονείς των παιδιών που αγωνίζονται στα τμήματα της Ακαδημίας.

Παρών κατά τη διαδικασία της παραλαβής των τροφίμων ήταν ο Δήμαρχος Πεντέλης, Δημήτρης Στεργίου Καψάλης ο οποίος συνεχάρη τη διοίκηση του ΑΟ Μελισσίων και τους γονείς για τη φιλανθρωπική τους πρωτοβουλία. « Ήταν μια πράξη αγάπης και αλληλεγγύης για τους συνανθρώπους μας και ευχόμαστε να κάναμε πιο ευχάριστο το γιορτινό τους τραπέζι», δήλωσε ο κ. Κωνσταντίνος Ρούτσος.

Μεγάλη επιτυχία η χριστουγεννιάτικη γιορτή

Μεγάλη επιτυχία γνώρισε εξάλλου η χριστουγεννιάτικη γιορτή της Ακαδημίας του ΑΟ Μελισσίων, που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα (22 Δεκεμβρίου) στα γραφεία του συλλόγου. Παιδιά και γονείς αντάλλαξαν ευχές με τα μέλη της διοίκησης και τους προπονητές όλων των τμημάτων υπό τους ήχους της μουσικής και των πλούσιων εδεσμάτων που είχαν ετοιμαστεί.

Μοιράστηκαν δώρα σε όλα τα παιδιά ενώ το «κλου» της γιορτής αποτέλεσε η παρουσία του ποδοσφαιριστή του Ατρόμητου Αθηνών, Τάσου Καραμάνου, ο οποίος έγινε δεκτός με ενθουσιασμό και μοίρασε αυτόγραφα σε μικρούς και μεγάλους.

Σχόλια